enduromaster Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 a nie pomyślałeś żeby obudować moto ? powyżej 120 opory powietrza są już całkiem spore na moto bez plastików Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Pompka wszystko spoko ale widzisz że kolega chce zostać za wszelką cenę przy swoim, więc chyba wcale aż tak źle go nie zrozumiałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 przewalone juz nawet moja ekipa namawia mnie na 1000 brakuje tylko mojej zony :!: ale jeszcze sie nie poddałem to tylko kwestia czasu....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S16 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 przewalone juz nawet moja ekipa namawia mnie na 1000 brakuje tylko mojej zony :!: ale jeszcze sie nie poddałem to tylko kwestia czasu....:mrgreen: juz prawie sie poddałem :? jutro jade oglądac 1000! oczywiscie fazera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 S16 a tak wierzyłem w Ciebie :mrgreen: (FZ1S daje rady) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S16 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 ''bezwypadkowy'' FZS1000 okazał sie złomem który miał malowany zbiornik i lewą strone ramy a blok silnika wyglądał jak by był malowany srebrzanką ,brakowało wew. części czaszy.ciekawe było to ze jak go odpalilismy to po 5 sek (lodowaty silnik sprawdzałem) włączył sie wentylator :lol: a dźwięk silnika wydawał rózne dziwne odgłosy, cos jak by wrzucic troche drobnych do kolektorów :-x niewiem czy Gość kupił ''mine'' i teraz chce sie jej pozbyc czy sprowadził moto po dzwonie i na szybko poskładał i chce zarobić !!! ale rozwalaja mnie tacy ludzie! uważajcie na ''MINY'' bo w tym Państwie prawa jest tego tysiące!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 No niestety, wszelkie "okazje" zwykle na tym polegaja. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 jak sie boisz tych 300 km/h to w tym 1000 zmien sobie zebatke z tylu na wieksza i wtedy bedzie mial dopiero odejscie a 300 nie osiagnieszpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi