Gość Gościu Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Gościu a jaki masz ściągaczbo są tkie co sie wkreca do sirodka a są takie co sie łąpie ramionami magneto na zewnątrzte drugie sa do niczego - kiedyś zepsułem magneto takim ma taki i takie te co do srodka to sie gwint juz na magnecie ukrecił a te co sie łapie to mi magneto sie wygina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SASIX Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Powiem wam że mi się cholernie podoba ten temat. Ja nigdy nie byłem w stanie wyjechać swoją furą. Życze wszyskim bezawaryjnych podróży .!!!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 ja jeszcze nie jeździłęm na dłuższe trasy bo nie mam moto ale już planuje z kumplem wypady oczywiście jak już kupie upatrzonego ogarka np do Zambrowa nie ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 no QvEEr między innymi do zambrowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Bo ja pisze tylko fajne tematy (przynajmniej tak myśle) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 zeus jakś aluzja do mnie>>>>>>>>>>????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Nie, tylko pisze jak myśle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RMX Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 ja najwiecej na raz na moim Pierdolocie (suza RMX50) zrobilem 320km wlasnie przez Zambrow jechalem :-) spoko tylko dupa bolala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poison Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Masz całkowitą rację z tym, że simek dopieszczony potrafi się odwdzięczyć. Ja w tym roku co tydzień w wekendy robię trasy W-wa - Łomża w piątki i Łomża - W-wa w niedziele. To jest jakieś 250 km, oczywiście po drodze mam międzylądowanie na kawę pomiędzy wyszkowem a Ostrowią Maz. i jak do tej pory moja maszynka spisuje się SUPER!!!(a ma już paręnaście wiosenek, ponad 27 tys. przebiegu i zero remonów) Byłem też w tym roku moim S 51 w Zakopanym (wyjazd z Łomży)i z powrote, i było ekstra. Cały problem to czerpać przyjemność z jazdy a nie z wyścigów. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Masz całkowitą rację z tym' date=' że simek dopieszczony potrafi się odwdzięczyć. Ja w tym roku co tydzień w wekendy robię trasy W-wa - Łomża w piątki i Łomża - W-wa w niedziele. To jest jakieś 250 km, oczywiście po drodze mam międzylądowanie na kawę pomiędzy wyszkowem a Ostrowią Maz. i jak do tej pory moja maszynka spisuje się SUPER!!!(a ma już paręnaście wiosenek, ponad 27 tys. przebiegu i zero remonów) Byłem też w tym roku moim S 51 w Zakopanym (wyjazd z Łomży)i z powrote, i było ekstra. Cały problem to czerpać przyjemność z jazdy a nie z wyścigów. :lol:[/quote'] super !! racja - simson to świetna maszyna - ja zrobiłem dotychczas około 5,5 tys jeżdżąc na mixolu - bezawaryjnie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poison Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2003 No, no... jeszcze do niedawna też urzywałem Mixolu S i było całkiem, całkiem... :( Teraz zacząłem stosować Elf-a (podobno lepiej "dosmarowywuje" właśnie takie silniczki jak w simku) :D. A jeśli chodzi o moje odczucia to mam wrażenie jakby motorek w moim simku lepiej pracował. Może jednak to jest tylko subiektywne odczucie, ale jednak... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Ja leje do benzyny w jawie olej still albo husquarna (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abmax Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2003 ja swoim ogarem 200(SUPER SPRZĘT :( ) byłem raze z kuplami w głownie w niewielkim miasteczku od dalonym odemnie 30 km planowaliśmy duzo dłuszą podróż ale spowodu awari pedału hamulca kturego dotej pory nie udało mi się kupić musieliśmy wrucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2003 mam wielką chęć pojechać sobie gdzieś dalej swoim Komarkiem. To byłoby coś :!: No bo jak to filozofia wsiąść na duże moto i w ciągu 4 - 5 godz być w każdym zakąteku Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Michał a stawiasz na gume tez swojego komarka??Pytam z ciekawosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi