ukasz Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2003 mam wielką chęć pojechać sobie gdzieś dalej swoim Komarkiem. To byłoby coś :!: No bo jak to filozofia wsiąść na duże moto i w ciągu 4 - 5 godz być w każdym zakąteku Polski. Kiedyś czytałem artykuł (w gazecie z ok. 1970 roku) o grupie studentów, która na samych tylko komarach dojechała do... Iraku i z powrotem 8O 8O 8O No i kto jeszcze powie, że komar to nie jest świetny sprzęt? :DJeżeli chcesz, mogę poszukać ten artykuł i jakiegoś skana zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2003 W SM było ze kolo na kadecie pojechał na Kaukaz tez nie lada wyczyn.Ja tam był wyskoczył motorynka dookoła swiata :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Michał a stawiasz na gume tez swojego komarka??Pytam z ciekawosci próbowałem, ale się nie da :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Ja to Ci moge dac lekcje jazdy na gumie ,ale na motorynce .Tak jak robie na zdjeciu w albumie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 ostatnio znajomy pozyczyl mi ogara i we dwa motorki pojechalismy na wycieczke szlakiem wzdluz Wisly, nad Skrwe na rybke itp :D wyszlo prawie 100 km bez zadnej awarii :D bylo suuuuuper :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JIG SAW Opublikowano 4 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2003 Moja najdalsza podróż to okołó 40 kilometrów Hondą Lead zapakowana na maxa. Wtedy jechałem do kolegi nad morze(konkretnie do pobierowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 4 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2003 Witam! Moja najdalsza podrozą byl wyjazd na dzialke + mala pomylka, przez co nadlozylem sobie 30km ... razem wyszlo ok 200 km. za jednym zamachem. Moja DT jest chlodzona powietrzem i na miejscu silnik byl po prostu cieply ... nic sie nie smarzylo :D, fakt ze dojechalem w nocy i bylo troche chlodno (ok. 17-20C). Musze tu pochwalic konstrukcje DT. Nic w niej nie wibruje, wygodnie sie jedzie - rece trzymam luzno na kierownico (jechalem przez 4h nonstop) ... moge ponarzekac troszke na zbytnio zgiete nogi w kolanach bo przez ostatnie 15 km zaczalem odczuwac odretwienie w kostkach (a moze to przez zimno :D). Tak czy siak - to nie ostatnia tak dluga podroz Yamaha DT50. Musze dokupic do niej jeszcze sakwy :D)). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 4 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2003 Byly tez wyprawy :- motorowerem Komar 2361 dookola Europy (berlin, hamburg, monte carlo sarajewo itp ) 2 studentow jechalo, zrobili ponad 11000 km ! :D- do Jugoslawii - bydgoscy studenci (tez Komarki)- przez panstwa poludniowej Europy, Libie az do Egiptu !!!!!!!! - tez polscy studenci :D Panowie, bierzmy przyklad :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 5 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2003 Byly tez wyprawy :- motorowerem Komar 2361 dookola Europy (berlin' date=' hamburg, monte carlo sarajewo itp ) 2 studentow jechalo, zrobili ponad 11000 km ! :D- do Jugoslawii - bydgoscy studenci (tez Komarki)- przez panstwa poludniowej Europy, Libie az do Egiptu !!!!!!!! - tez polscy studenci :D Panowie, bierzmy przyklad :D[/quote'] są może jakieś stronki z opisem tych wypraw :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 5 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2003 nie wiem, znalazlem to w ksiazce JEZDZE MOTOROWEREM wydawnictwa WKŁ. byl tam tylko taki opis jak zamiescilem :D no - jeszcze zdjecie komarka z wyprawy dookola Europy. Moze byc w starych gazetach typu Młody Technik ale nie jestem pewien. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 5 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2003 mam wielką chęć pojechać sobie gdzieś dalej swoim Komarkiem. To byłoby coś :!: No bo jak to filozofia wsiąść na duże moto i w ciągu 4 - 5 godz być w każdym zakąteku Polski. Kiedyś czytałem artykuł (w gazecie z ok. 1970 roku) o grupie studentów' date=' która na samych tylko komarach dojechała do... Iraku i z powrotem 8O 8O 8O No i kto jeszcze powie, że komar to nie jest świetny sprzęt? :DJeżeli chcesz, mogę poszukać ten artykuł i jakiegoś skana zrobić.[/quote'] jak masz to wal , kurde no to to jest coś , Podziwiać takich gości , no po prostu ukłony z mojej strony...kto cos ma to niech daje , cokolwiek , fotki , wyawiady , relacje itp . pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołpak Opublikowano 15 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2003 ja motorynką na złowacje pojechałem do kieżmarku i vielkiego mederu zajeło mi to dwa dnia ale motorek był bezawaryjny!!tylkolałembenzyne i jechałm sakwy rowerowe po bokach i ride man Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 15 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2003 mam wielką chęć pojechać sobie gdzieś dalej swoim Komarkiem. To byłoby coś :!: No bo jak to filozofia wsiąść na duże moto i w ciągu 4 - 5 godz być w każdym zakąteku Polski. Kiedyś czytałem artykuł (w gazecie z ok. 1970 roku) o grupie studentów, która na samych tylko komarach dojechała do... Iraku i z powrotem 8O 8O 8O No i kto jeszcze powie, że komar to nie jest świetny sprzęt? :)Jeżeli chcesz, mogę poszukać ten artykuł i jakiegoś skana zrobić. jak masz to wal , kurde no to to jest coś , Podziwiać takich gości , no po prostu ukłony z mojej strony...kto cos ma to niech daje , cokolwiek , fotki , wyawiady , relacje itp . pozdrawaim Sorki, ale dopiero teraz przeczytałem ten post :( W najbliższym czasie zeskanuję ten artykuł, jakby co, to przypomnij mi jeszcze na gg, naprawdę warto przeczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 15 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2003 dopisuje sie do listy oczekujacych :(ciekawe ile plecakow czesci ze soba wzieli :) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 No dzięki Ukasz za te skany o tej komarkowej wyprawie, tylko podziwiać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi