derbixxx Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 MAX integral z kartami do gry, czarny i czerwony SHOEI R200, wygląda na lata '80 ale też integral, fajny, ale świszczy przy dużej prędkości i uchylonej szybce. Cytuj www.bikepics.com/members/filipski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 ja mam tornado Sprzedma derbi seda r plus duzo czesci pisac na gg tuning malossi 80 zarej i oplacona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 http://img156.imageshack.us/my.php?image=kask7oj.jpgA co myślicie o tym? :buttrock: :icon_razz: Właśnie dzisiaj go kupiłem. Jest to jakiś kask z lat 80-ątych, produkcji rosyjskiej :banghead: Podobno założony na głowę tylko kilka razy. Myślę ze będzie dobry gdyż z tego co wiem to Rosjanie produkowali dobre rzeczy, a że w tamtych czasach byle kogo na motocykl enduro/cross nie było stać, to myślę że był on drogi- i raczej dobrej jakości. Dałem za niego 50 zł + nowe gogle Uvexa dostałem gratis :banghead: W przyszłym tygodniu powinien do mnie dojść, zobaczymy czy będzie dobry. Pozdrawiam.kiedyś miałem taki kask....... powiedziałbym że kupiłeś google a kask dostałeś gratis :lalag: :clap: bo moze i jest kilka razy założony na głowe ale za darmo bym tego nie wzią :banghead: sprzedałem go coś za 20-30zł i wcale nie był w złym stanie.(tyłe że różowy ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy2108 Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Ja jeżdże w kasku tornado. Ale nie jestem z niego zadowolony bo jak jeżdże i go nie zapne to mi lata po głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A.Valmont Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Od 2001 roku mam NOLANA N81 - troche kosztował (800 zł) ale warty swojej ceny. Brakuje w nim jednak wyjmowanej wysciółki (wtedy chyba nawet jeszcze nie było takiego gadgetu :icon_razz: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kratIjUK Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Ja kasku nie posiadam :icon_razz: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 WitamDziś mój stary powiedział cytuje"albo kupisz sobie kask w tym tygodniu do 150zł albo ja ci wybiore!!!"tylko teraz niewiem jaki ten kask ma być więc jak byście mogli podać jakieś możliwe wybory kasków ze zdjęciami i oczywiście w tej cenie byłbym bardzo wdzięcznyPozdrawiam MUMAPs>interesują mnie kaski z jakimiś ciekawymi tysunkami np:http://www.allegro.pl/item103145334_kask_m...owtarzalny.htmlhttp://www.allegro.pl/item104044901_caberg...ar_m_57_58.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 w nowe to bym sie raczej nie pchał.Do 150zł jak dobrze poszukasz to integralnego maxa znajdziesz i to by było chyba najlepsze rozwiązanie:] a jak nie ....to jakies starsze modele ale porządniejszych firm.... np. http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=102129138 (ten moze być troche za duży)http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=103371370http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=102510833 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Czy ja wiem. te kaski z allegro używane wyglądają dość poobijane. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_90 Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 wole mieć bezbieczny łep i porysowany kask niż jeździć w nowym tandetnym kasku który od samego upadku na asfalt może sie rozpołowić :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Biorac pod uwage to, ze każdy producent po uderzeniu kasku zaleca jego wymiane, a nie znasz historii tych kasków, a jeden z nich, to już był po szlifie, to osobiście bym nie ryzykował. pewnie, że można trafić cos fajnego... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesnik. Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 kiedyś miałem taki kask....... powiedziałbym że kupiłeś google a kask dostałeś gratis :icon_mrgreen: :notworthy: bo moze i jest kilka razy założony na głowe ale za darmo bym tego nie wzią :icon_mrgreen: sprzedałem go coś za 20-30zł i wcale nie był w złym stanie.(tyłe że różowy :icon_razz:):icon_twisted: I co, gorszy od tornado albo tigera? Jak chcesz się „lansować” w tigerku to Twoja sprawa. Właśnie dziś go dostałem. Powiem tak, wygląda bardzo solidnie, i o porównaniu z tymi g***mi za 100zł z Allegro nie ma co mówić. Na głowie leży pięknie. Jest tylko lekko porysowany na zewnątrz, środek jest niczym nówka, nie powycierany, bez oznak noszenia! Wygląd, no cóż, coś za coś :icon_mrgreen: I teraz mam kilka pytań. Jestem tylko lekko zdziwiony tworzywem z którego jest on zrobiony. Czy kask po ściśnięciu po bokach może się trochę ugiąć (cały, nie w jednym miejscu)? No i czy macie jakiś pomysł na polepszenie wyglądu? :icon_twisted: Oczywiście najlepszym aspektem tego zakupu są gogle (w 100% nowe!). Uvex to jednak firma która mówi sama za siebie. Dziś jeździłem w deszczu, i ani trochę nie zaparowały. Są świetnie dopasowane do głowy i nigdzie nie uciskają. Są na prawdę solidne (w porównaniu z tym tanim modelem Scotta które miałem już nie raz „ubrane”). Ogółem rzecz biorąc jestem bardzo zadowolony. Za te pieniądze nie miał bym co nawet marzyć o tych goglach, a kask na początek zawsze jakiś jest, chyba sporo lepszy od tigerów itp. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Pryśnij go z pistoletu jakimś metalikiem, pod kolor moto, albo mi sie np. podoba kaski w kolorze niebieski metalik, naklej jakies naklejki i już, bedzie wygladał dosc dobrze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesnik. Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Porównałem go dziś do maxa i jedyne różnice jakie zauważyłem to wlot powietrza na „brodzie”, inny daszek, i lepszy lakier. To wszystko. Reszta identyko. No właśnie myślę skąd by tu wziąć jakieś odpowiednie naklejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi