boszat Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Ja mam Shoei nie wiem jaki to model jak ktos chce niech tutaj wejdzie to go zobaczy http://republika.pl/boszat/27.html :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Ja mam Tornado bez szybki. Wiem, że wymiatam :DJednak jak będe zmianiał moto na większe, to myśle o jakimś NITRO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 lazer :D najlepszy jak dla mnie :D:)pzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 lazer najlepszy jak dla mnie Tak, podzielam to zdanie. Wczoraj zrobilem 20 km w nowym kasku (Lazer) i bylem zachwycony. Nareszcie moge jezdzic z zamknieta szybka ! pod to kominiarka i jest poprosty cieplo jak sie jedzie. Pocecam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikersboys18 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Witam!!! ja posiadam Kask Szczękowy Schuberth Concept niebieski POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 :lol: :lol: ja tam posiadam dwa kaski jeden tigera kolejny to :P nolan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Bravo Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Bieffe najlepszy wedlug mnie. Teraz chce kupic leviora function1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 ja mam tigera którego nie polecam i orzeszka jeszcze po dziatku ale go nie użytkuje :banghead: ;) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Teraz chce kupic leviora function1.Mam orzecha Leviora jako kask dla przypadkowych pasazerow i jest niezly, solidny. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Ja używam kasku firmy cirus ma homologacje E1.Niby nizeznana nazwa a szyba i zapięcie HJC.Dałem za nowy 200zł to jak za darmo za taki kask.Wygodny i wogule git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Ja mam super hiper wypasionego TIGERA ;). Strach w tym jeździć :banghead:. Teraz rozglądam się za czymś sensownym (zabudowanym i najlepiej całym czarnym) do 200zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Nitro N311-V Nie drogi, bezpieczny wygodny itd... polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAM3K Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Ja używam integralnego kasku MAX 603. Polecam, cena około 200 zł. :lol: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Chyba kupię tego Nitro o ile zdobędę jeszcze kilka zł. Benzynka niestety poszła kilka groszy w górę i boję się znowu ceny 4zł za litr... Na razie 3.69 ;). http://allegro.pl/item93625404_kaski_nitro...uper_cena_.html Ten by mnie interesował. BTW. Nawet nie zauważyłem, że z Częstochowy. Oni w tym BIELBIKE mają niezły wybór kasków to się tam wybiorę i na miejscu kupię. Dzięki za info o tym kasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Hmm...a ja bym polecił AGV(podpis) 8) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi