Kilvov Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 kurde myslalem ze wiekszosc z tego dzialu mi wyskoczy z jakimis tigeramiProszę bardzo: Ja mam Tornado ;) Oczywiście nie polecam. Rozlatują się na pół przy uderzeniu z niedużą siłą :| na Lce mielismy tornado' date=' pewnego wietrznego dnia gdy odpoczywalismy i leżał sobie na kursowej WSK, wiatr powiał i kask je*nął o ziemię tworząc na sobie gustowną pajęczynkę :-) Proste.Jak mi jest zimno w lepetyne,to zakladam pończoche na sagan,bo na grzyba mi kask?Co on mi da? Mr. Green Daje tylko to,że nie wieje,nie wpadają muchy do oczy i masz suchą gloe jak pada Kurw4 kask po to żeby nie wiało? 8O chyba to tornado/tiger w którym jechałeś miało wizjer zaklejony taśmą skoro nie wiało :roll: a ochrona na pewno lepsza od czapki, 2cm styropianu, a 5mm włóczki to różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 a co mi powiecie o tym kasku tiger http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=74083079 :?: jak narazie nie mam wiele kasy a cos trzeba miec na glowie bo bez kasku przeziebiam sie ;) Obejzalem- totalne gówno - chociarz jezeli masz z goła łepetyna smigac to juz lepiej takie cos Ja mam AGV - ni epamieta mmodelu i jestes mbardzo zadowolony z tanszych polecam SHARKA - mialem i tez byłem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyfuzor Opublikowano 7 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 ale chyba nikt nie mial z tego co widze probikera od louisa, szkoda, bede pierwszy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Kup sobie nitro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76060954 Mialem takiego tani i bardzo dobry polecam. a co mi powiecie o tym kasku tiger http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=74083079 :?: jak narazie nie mam wiele kasy a cos trzeba miec na glowie bo bez kasku przeziebiam sie ;) Najlepszy jest poczatek tej aukcji "KASKI NA SCIGACZA" . Rozumiem ze koles chce jak najwiecej sprzedac, ale jak ktos sie nie zna to sie moze na to nabrac :? , po co wypisywac takie glupoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyfuzor Opublikowano 7 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 szkoda ze to rozmiar L , cholera wezme pod uwage tego nitro dzieki za podpowiedz ;) , a co sadzicie o kaskach max ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziafront Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Najlepszy jest poczatek tej aukcji "KASKI NA SCIGACZA"z tym sie zgodze :-D na poczatku sie smialem jak to przeczytalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Jedynym mankamentnem Nitro jest to, że przy większych prędkościach rzędu 120-130 wieje w nich i są w środku glośne.Tak slysalem.Moja mama jeździ w Nitro i nie narzeka,a jeździ z prędkościami rżedu 120kmh...może ma jakiś ''wyciszony'' model ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Mój kolega ma Max'a,z otwierana szczeka.Dal cos kolo 300 zlotych,nawet dobre wykonanie jak ytak patrzylem z zewnatrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidor Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 ja na lipnym dragonie ;) heh a moj kuzyn pozyczył od mojego wujka kask ARAIA 8) i teraz podnieca sie jak widzi w telewizji ze ktos smiga na tym własnie kasku :? zalosne :P ale i tak nie jest jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Ja jezdze w TIGER :-) nie polecam i w najblizszym czasie zamierzam zmienic ;) na cos lepszego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Ja mam czerwonego Dragona ,ale jak będzie lepsze moto to zmienie na lepszy kask. Narazie nie ma potrzeby zmieniać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaff Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 ja mam GREXa G06, trza przyznać że czasami wieje w nim ale tak to jest naprawde pożądny :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olej_MPK Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Moje kaski i ich uszkodzenia :Nolan N70 :Nexo :i nalepszy Uvex :D :Jedynym jego defektem jest to, że przy 300km/h szybka się otwiera i musze ją domykać :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Aktualnie mam jakis nieznanej marki, ale jutro dostane zamowiony w tamtym tygodniu kask Lazer Vertigo LX :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks_xl Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Mam Caberga 103 Classico. Ogólnie srednio oceniam ten kask. Szybka paruje. Przecietnie wykonany. Dalem za niego ok 300zl a przeciez za ta cene nie mozna spodziewac sie cudow. Przynajmniej mam dobre samopoczucie- nie jezdze w tornado. http://www.caberg-helm.com/Catalogo/Cat/@@...L%20XL_a/06.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi