RuDeK Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 jak w temacie dodam ze jestem nia troche zainteresowany :oops: :oops:tu link: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=75825547 cena poczatkowo wynosila 1400 a teraz na ktorejs juz aukcji z rzedu tylko 900 jak dla mnie troche podejrzane nawet biorac pod uwage fakt ze jest po sezonie :? Aha i z tego co widze tylnie zawieszenie jest nieorginalne :? , tak samo z przednim zawieszkiem :? Jak sadzicie oplaca sie wogole w to pakowac czy nie bardzo :?: :?: :?: Prosilbym rowniez o podanie na co zwracac uwage przy kupnie CZtki oprocz rzeczy podstawowych i o link do jakiegos sklepu z czesciami (jesli takowy istnieje :D ) Z gory dzieki ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFO 600 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Siemka ! Mysle ze musialbys ja obejrzec i ocenic stan za żywo. Osobiscie slyszlaem ze ma strasznego muła i chodzily pogloski ze ma tlok od MZ 150. Wiec tak jak pislalem trzeba sprawdzic na żywo, przejechac sie kawalek :D SPRZEDAM KOMPELTNA RAME DO HONDY CR 125 --->http://allegro.pl/show_item.php?item=75708526 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 witammialem cz350 i mile wspominam. sprtzedalem ją za 300zl.najlepsze byly zalewajace sie swiece:)jak napisal ufo 600 musisz sam na zywo zobaczyc jak maszyna wyglada. milej jazdy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Ja bym nie bral. Tak jak pisales nie orginalne zawieszenie no i jeszcze slizgajace sie tarcze sprzeglowe! Poczekaj na lepsza okazje bo przez zime napewno trafisz cos orginalnego za podobne pieniadze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Ok dzieki za odpowiedzi :D ;) Pewnie jeszcze bede zadawal to pytanie kilka razy "czy warto brac ?" to bede pisal w tym temacie :] I ponawiam prosbe o link do sklepu z czesciami do CZ cross i jeszcze jakies info co sie czesto psuje itd itp w cztkach crossowych :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 www.czforum.dvd.pl i wszystko jasne ;), na tym forum też było baardzo duzo na temat CZ Cross <szukaj> "MZ na off-road" - w takim temacie była poruszana awaryjność CZ Cross i w innych wszystkich z reszta też :DSklep: http://www.impol.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Dzięki cz cross.enduroguy ile masz wzrostu? bo ledwo dosiegasz ziemi na CZ-tce, ja mam 184 cm i boje się że będe na Cz-cie wygladał jak na psie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Dzięki cz cross.enduroguy ile masz wzrostu? bo ledwo dosiegasz ziemi na CZ-tce' date=' ja mam 184 cm i boje się że będe na Cz-cie wygladał jak na psie :roll:[/quote'] ja mam 170 i nie przeszkadzało mi to w jeździ 516 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 enduroguy ile masz wzrostu? bo ledwo dosiegasz ziemi na CZ-tce' date=' ja mam 184 cm i boje się że będe na Cz-cie wygladał jak na psie [/quote']Opuscilem powietrze z amortyzatorow zeby dosiegac, bo normalnie to nie ma ch*ja we wsi zebym siegnal :D . Mam 165cm moze ciut ciut wiecej, ale w jezdzie na CZ to nie przeszkadza bo jest lekka. Przy 180cm to moze nawet siegniesz calymi stopami . Ogolnie 516 jest sporo wieksza od YZ125 94' (mam porownanie) i ma troche wyzej siedzenie od EXC400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 To spoko że z 516 taka bycza koza :D :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi