irki Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 A co sądzicie o tym: http://allegro.pl/show_item.php?item=74391867dzwoniłem i gośc mówi że kupili w Francji niby za pieniądze :) tylko nie było papierów.Sądze że jak taki został by skrojony w Polsce to napewno po kolorach ktoś by go rozpoznał, więc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajac Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Myślę, że gdyby to była juma to jumaki na fotografiach numerów swoich aut by nie uwiecznili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irki Opublikowano 5 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 No z jednej strony tak ale z drugiej skąd wiesz że to nie przypadkowe samochody.Znowu jak by to było kradzione w PL to chyba na Allegro ze zdjęciami, tak harakterystycznymi by nie wystawili no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajac Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 No jeszcze kwestia samego moto spójrz na opony na szybe zero druciarstwa. no i to ze w całości, na częsci można więcej dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irki Opublikowano 5 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 NO właśnie !!!ja już namieżyłem w Dizmarze ppowypadkowa ramę :) z papierami w dobrym stanie ale trochę nie chce mi się jeździć z oczami z tyłu głowy.Dodam że właśnie szukam tego dokładnie modelu !!! niekoniecznie w takim malowaniu ale.Jak będzie do świąt to się przejade te 150km żeby wywiedzieć może żeczywiście moto jest sprowadzone bez papierów które zostału w banku lub tp. - coś takiego ten gość mówił jak z nim rozmawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz87 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 A ja bym ja kupil i przerobil na rasowego psiaka :P ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 dlaczego polowa ludzi w takich aukcjach odrazu widzi jakis walek...moze mtocykl stal u jego wujka w oborze 10 lat a papiery slonely w porzarze i chce sie go pozbyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz87 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 dlaczego polowa ludzi w takich aukcjach odrazu widzi jakis walek...moze mtocykl stal u jego wujka w oborze 10 lat a papiery slonely w porzarze i chce sie go pozbyc...Dokladnie :/ Gdybym mial kase to naprawde bym go kupil i zrobil go na moto do stunt'u. Jak widac ogromna czesc ludzi sadzi ze to co nie ma papieru to kradzione... Ja sam kiedys kupilem moto (przez przypadek :P) z przebijanymi numerami a nasza kochana polska policja powiedziala ze numery sa ok, no moze troszke krzywo w fabryce sie wybily... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husky_ Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 dlaczego polowa ludzi w takich aukcjach odrazu widzi jakis walek...moze mtocykl stal u jego wujka w oborze 10 lat a papiery slonely w porzarze i chce sie go pozbyc...Pi...isz jak naćpany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz87 Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 dlaczego polowa ludzi w takich aukcjach odrazu widzi jakis walek...moze mtocykl stal u jego wujka w oborze 10 lat a papiery slonely w porzarze i chce sie go pozbyc...Pi...isz jak naćpany.No ja bardziej sadze ze to ty pier*olisz jak nacpany... Widze ze macie jakies dziwne zamilowania do robienia z normalnych rzeczy - rzeczy kradzione :clap: Nie dobrze... Jeszcze troche to sie bede bal moje moto wystawic na allegro bo jeszcze zaczniecie pisac ze zwiniete spod jakiegos baru :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 dlaczego polowa ludzi w takich aukcjach odrazu widzi jakis walek...moze mtocykl stal u jego wujka w oborze 10 lat a papiery slonely w porzarze i chce sie go pozbyc...Pi...isz jak naćpany.No ja bardziej sadze ze to ty pier*olisz jak nacpany... Widze ze macie jakies dziwne zamilowania do robienia z normalnych rzeczy - rzeczy kradzione :clap: Nie dobrze... Jeszcze troche to sie bede bal moje moto wystawic na allegro bo jeszcze zaczniecie pisac ze zwiniete spod jakiegos baru :) Husky nie pisze jak naćpany. A czy widzicie jakiś problem w odtworzeniu spalonych papierów na podstawie danych np. w wydziałach komunikacji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz87 Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 dlaczego polowa ludzi w takich aukcjach odrazu widzi jakis walek...moze mtocykl stal u jego wujka w oborze 10 lat a papiery slonely w porzarze i chce sie go pozbyc...Pi...isz jak naćpany.No ja bardziej sadze ze to ty pier*olisz jak nacpany... Widze ze macie jakies dziwne zamilowania do robienia z normalnych rzeczy - rzeczy kradzione :) Nie dobrze... Jeszcze troche to sie bede bal moje moto wystawic na allegro bo jeszcze zaczniecie pisac ze zwiniete spod jakiegos baru ;) Husky nie pisze jak naćpany. A czy widzicie jakiś problem w odtworzeniu spalonych papierów na podstawie danych np. w wydziałach komunikacji??A moze koles nie ma czasu sie z tym pieprzyc albo poprostu nie wie jak to zrobic ( duuuuzo ludzi gubi sie w tych urzedowych papierach) i chce sprzedac tak jak jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 IMHO Uwierzylbym w wyzej opisany przypadek gdyby to bylo jedno takie ogloszenie, ale ostatnio sam szukalem moto - i po prostu jest porazajaca ilosc motocyklow z zagubionymi papierami. Nie wierzysz ?? Postaw sie w sytuacji własciciela: ("no gdzie ja wetknalem papiery od mojego moto- no nie pamietam - w takim razie strace 3000 PLN na sprzedazy miast jeden dzien posiedziec w kolejkach" ) - Niemozliwe ... Nie mowie ze wszystkie sa kradzione , ale napewno zdecydowana wiekszosc. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartMFK Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 szczerze mówiąc, jak np ktoś kupuje sprzęta na części albo do przerobienia na psa i lataniu po lotnisku, to po co taki luxus jak papiery? a sprzęt bez papiera kosztuje przez połowe mniej a pozatym, sprzęta bez papierów łatwo przerobić na sprzęta z papierami, każde dziecko u mnie w mieście wie jak to się robi ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figer Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 szczerze mówiąc' date=' jak np ktoś kupuje sprzęta na części albo do przerobienia na psa i lataniu po lotnisku, to po co taki luxus jak papiery? a sprzęt bez papiera kosztuje przez połowe mniej a pozatym, sprzęta bez papierów łatwo przerobić na sprzęta z papierami, każde dziecko u mnie w mieście wie jak to się robi :buttrock: ;)[/quote'] Stary, chyba Ci sie fora pomylily - to nie jest forum "Juma Białołęka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi