Jump to content

Motor crossowy 125

Recommended Posts

Chciałbym, abyście wypowiedzieli sie na temat crossow 125. jak stary moze byc maksymalnie motor crossowy, by dalo sie nim bezproblemowo i bezawaryjnie jezdzic?? Poszukuje taniego motocykla z zawiecha upside-down, mozecie mi jakis polecic?? Czy jest szansa na znalezienie czegos z roku powyzej 94 z cechami wymienionymi wyzej za cene ok 5000zł??Poleccie jakis konkretny model. Zalezy mi aby nadawal sie do nauki jazdy cross, jako 2 motor i nie byl awaryjny. Czy warto interesowac sie crossami malo znanych firm oferujacych nowe motocykle crossowe za cene nawet 3-4 tys.zł??

Czy warto interesowac sie crossami malo znanych firm oferujacych nowe motocykle crossowe za cene nawet 3-4 tys.zł??

nie

do 5000 to juz cos mozesz wyrwac' date=' ale pamietaj ze utrzymanie crossa 125 nie nalezy to tanich :']

enduroguy napisał:

Przeciez to sa wyznaczniki kazdej crossowki 125cm3 2t a nie tylko YZ125

Ale chyba YZ125 (jesli sie nie myle ) jest najmocniejsza w klasie 125

Mowa chyba o nwet a tej za 5tys raczej nie kupisz.

a co do polecania yz 125 to czemu akurat ona. Jakbyś porównał jazde nia do innych set :?:

tylko yz nie stoja tak nisko pod wzgledem ceny, przynajmniej na allegro

[ Dopisane: 04-12-2005, 19:24 ]

pytanie: jako ze yz 80 stoja duzo taniej niz yz 125-czy jest duza roznica miedzy tymi pojemnosciami i moca?? czy mocno sie to odczuwa?? Slyszalem ze 80 i 125 w crossach sa bardzo porownywalne...jesli wybralbym 80 moge wtedy za ta sama cene celowac rocznik 3-4 lata mlodszy:)

Dla dzieci, ale nie tylko. U mnie były takie dwa egzeplarze i jezdzili nimi juz dość wyrosnieci goście :) . To jest moto do zabawy, dla ludzi co nie mają co z pieniędzmi robić. Jedyne co to tyle, że to małe gowienko dobrze na koło chodzi ;) , pojechałem z nimi na tor to nie mogli sobie poradzić - za małe kółeczka na grząski piach (akurat na tym torze), a po drugie zawygodne to tez nie jest.