rg166 Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Chciałbym, abyście wypowiedzieli sie na temat crossow 125. jak stary moze byc maksymalnie motor crossowy, by dalo sie nim bezproblemowo i bezawaryjnie jezdzic?? Poszukuje taniego motocykla z zawiecha upside-down, mozecie mi jakis polecic?? Czy jest szansa na znalezienie czegos z roku powyzej 94 z cechami wymienionymi wyzej za cene ok 5000zł??Poleccie jakis konkretny model. Zalezy mi aby nadawal sie do nauki jazdy cross, jako 2 motor i nie byl awaryjny. Czy warto interesowac sie crossami malo znanych firm oferujacych nowe motocykle crossowe za cene nawet 3-4 tys.zł?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduroguy Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Czy warto interesowac sie crossami malo znanych firm oferujacych nowe motocykle crossowe za cene nawet 3-4 tys.zł??Daj link do aukcji.... Chcesz latac tylko po torze czy cos z terenu? (bylo 100 razy :) ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloelo Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Czy warto interesowac sie crossami malo znanych firm oferujacych nowe motocykle crossowe za cene nawet 3-4 tys.zł??nie do 5000 to juz cos mozesz wyrwac' date=' ale pamietaj ze utrzymanie crossa 125 nie nalezy to tanich :'] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moto_boY Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 dokladnie, licz sie z tym ze utrzymanie wyczynowego crossa 125 nie nalezy do tanich. To jest "taka skarbonka" do ktorej wrzuca sie systematycznie kase...Wiem cos o tym bo sam mam sete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rg166 Posted December 4, 2005 Author Share Posted December 4, 2005 z tym nie bedzie problemu. rodzice pomoga...:) Jedynie zakup motocykla nalezy do mnie. [ Dopisane: 04-12-2005, 18:59 ]motor bedzie uzywany na tor i do lasu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TIJO Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Ja mysle ze YZ 125 bedzie najlepszy. Duza moc i mala masa. Polecam napewno cos dorwiesz do 5tys na allegro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduroguy Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Duza moc i mala masa.Przeciez to sa wyznaczniki kazdej crossowki 125cm3 2t a nie tylko YZ125 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TIJO Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Przeciez to sa wyznaczniki kazdej crossowki 125cm3 2t a nie tylko YZ125Ale chyba YZ125 (jesli sie nie myle ) jest najmocniejsza w klasie 125 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strzalek Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 enduroguy napisał: Przeciez to sa wyznaczniki kazdej crossowki 125cm3 2t a nie tylko YZ125 Ale chyba YZ125 (jesli sie nie myle ) jest najmocniejsza w klasie 125 Mowa chyba o nwet a tej za 5tys raczej nie kupisz.a co do polecania yz 125 to czemu akurat ona. Jakbyś porównał jazde nia do innych set :?: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rg166 Posted December 4, 2005 Author Share Posted December 4, 2005 tylko yz nie stoja tak nisko pod wzgledem ceny, przynajmniej na allegro [ Dopisane: 04-12-2005, 19:24 ]pytanie: jako ze yz 80 stoja duzo taniej niz yz 125-czy jest duza roznica miedzy tymi pojemnosciami i moca?? czy mocno sie to odczuwa?? Slyszalem ze 80 i 125 w crossach sa bardzo porownywalne...jesli wybralbym 80 moge wtedy za ta sama cene celowac rocznik 3-4 lata mlodszy:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozek Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Czy warto interesowac sie crossami malo znanych firm oferujacych nowe motocykle crossowe za cene nawet 3-4 tys.zł?? a to istnieja takie ?? :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strzalek Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Cytat: Czy warto interesowac sie crossami malo znanych firm oferujacych nowe motocykle crossowe za cene nawet 3-4 tys.zł?? a to istnieja takie ?? Rolling Eyes Nie istnieją. Kolega coś pomylił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tm85 Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Są nawet tańsze: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=75169767 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strzalek Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Są nawet tańsze: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=75169767Razz Ale te są dla dzieci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meydey Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Dla dzieci, ale nie tylko. U mnie były takie dwa egzeplarze i jezdzili nimi juz dość wyrosnieci goście :) . To jest moto do zabawy, dla ludzi co nie mają co z pieniędzmi robić. Jedyne co to tyle, że to małe gowienko dobrze na koło chodzi ;) , pojechałem z nimi na tor to nie mogli sobie poradzić - za małe kółeczka na grząski piach (akurat na tym torze), a po drugie zawygodne to tez nie jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts