rg166 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 tak jak w temacie. czy da sie tym jezdzic po torze??czy to tylko taka zabawka dla dziecka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 :) chyba zgubilem link:) http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=75592383 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Na wielu filmach motocrossowych sie tym bawia na hopach i nawet backflipy krecą, ale to jest raczej zabawka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Mój kolega ma takiego dla swojego dzieciaka z tym, że jeszcze potrwa zanim na tego crossika wsiądzie, ponieważ uwaga: dzieciak to dziewczynka i ma 5 miesięcy. :-) Więc narazie żeby sie nie zakurzyło my trochę tym urzędujemy. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 widziałem już kilka razy dzieciaka na czymś takim (też 110cc w 4T)ładny dźwięk to ma, gdy go nie widać wydaje się jakby conajmniej z 400cc jechało. i na gumke też ładnie idzie, fajna sprawa, gdybym nie miał co z kasą robić to bym sobie coś takiego kupił Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Widziałem jak na czyms takim jezdzili i chodzi to super:)( dzwięk) Ale ogułem ejst to dośc p"plastikowy" sprzet wiec dlugo bys tym nie poszalał Ale jeżeli niemasz co robic z kasa to czemu nie... fajna zabawka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 hehe nawet z tylu dwu tloczkowy zacisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 W USA rozwiercają cylindry do 130ccm w takim motorku.W ogóle widziałem filmiki jak kolesie latają takimi sprzętami na skate park'ach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 gdybym miał kase to chetnie bym cos takiego kupił bratu(5lat) :D ;) też kiedyś jak bylismy na torze w obornikach to na takie małe crossiki żyłowały dzieciaki ale oni mieli 50ccm i w 2T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 daj sobie spokoj jak masz 3 letnigo syna to jest fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi