PTASZYNA Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 ja nie pijekto nie pije ten kabluje ;) a co do imprezy to można pomyśleć, ale jak znam życie to jednak wyjście do pubu szybciej da sie zrealizować :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 podobnie jka ptasior... w sensie przepraszam ptaszyna ;) jestem za tym zeby isc gdzies pogadac niz na impreze... ale co ja tam sie odzywam ;p iprzeciez nie pije to nie moge decydowac :banghead: lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlucyk Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 hejka, w sobotę ma być ładna pogoda, ok. 5 stopni :lol: , ktoś się piszę na małą wycieczkę?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 ktoś się piszę na małą wycieczkę?? Ja nie wyciągam sprzeta conajmniej do końca miesiąca:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Dobra widzę, że jak zwykle zero organizacji, więc biorę sprawy w swoje rączki. Isprawa wygląda następująco: robimy rezerwacje w Stacji Deluxe na sobotę!!! Koszt to 15 zł płatne z góry do wydania w barze, więc nie zamulać!!!! Wszyscy chętni wpisują się na liste i nie ma, że ja może będę, a może nie!!! Ten kto nie przyjdzie zostaje oficjalnie wypisany z naszego menelskiego klubu ( a to największy wstyd i hańba :mrgreen: ) Listę zamykamy w sobotę o 11 rano i wtedy będe robić rezerwacje.pozdro dla wszystkich drobnych pijaczków :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Ja na pewno nie bede :/ :banghead: , ale odrazu apeluje o nastepny termin moze jak juz sie post skonczy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Ja tam moto jutro wyciagam spod plandeki bo od tygodnia juz stoi pod wiata - takze - czerwony diabelek bedzie pomykal po trojmiescie od jutra - czy sie w pubie pojawie jeszcze nie wiem - wszystklo zalezy od tej "jak jej tam" ktora wyposazona jest w jeden wydech wiecej niz milosc mojego zycia (2w2). :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlucyk Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 ja to juz smigam 2 tygodnie - jeje,w sobote sie szykuje, bo ma byc cieplo,ktos sie przylaczy??pozdrawiam :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrak Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Dobra widzę, że jak zwykle zero organizacji, więc biorę sprawy w swoje rączki. Isprawa wygląda następująco: robimy rezerwacje w Stacji Deluxe na sobotę!!! Koszt to 15 zł płatne z góry do wydania w barze, więc nie zamulać!!!! Wszyscy chętni wpisują się na liste i nie ma, że ja może będę, a może nie!!! Ten kto nie przyjdzie zostaje oficjalnie wypisany z naszego menelskiego klubu ( a to największy wstyd i hańba ) Listę zamykamy w sobotę o 11 rano i wtedy będe robić rezerwacje. pozdro dla wszystkich drobnych pijaczków to co z ta sobota ??? widze ze malo chetnych jakos:/ ja to juz smigam 2 tygodnie - jeje, w sobote sie szykuje, bo ma byc cieplo, ktos sie przylaczy?? pozdrawiam no hetnie bym zobaczyl jak sie sevenka ma do horneta ;) ale chyba jeszcze za zimno, jak dajesz rade ? no ale jak sobota albo niedziela bedzie ok to mozna cos zorganizowac :P:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlucyk Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 jak daję radę??no jest trochę zimno - nie będę ściemniał,ale można pojeździć, po drodze oczywiście jakaś kawa, czy herbata,ciepła kurtka, spodnie, coś na brodę (mam taką salomona opaskę z nart)i można, jak w sobotę będzie słonko, to ja napewno się gdzieś przejadę,pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekCh Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Ja na pewno nie bede Ja rowniez nie moge w sobote :P A co myslicie o piatku??Moglibysmy sie spotkac w piatek w stacji, wczesniej oczywiscie rezerwujac 2 loze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlucyk Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 no i sobie pośmigałem - jejetrochę zimno było w ręce, :P pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 to co z ta sobota ??? widze ze malo chetnych jakos:/ standartowo ekipa zamula.... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 e tam odrazu zamula ja tam bede aczkolwiek wadne jak zawsze tylko na soczek ehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 dzisiaj mam garage party, a w sobote ni moge :/ jak beda chetni, to moge w przyszly weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi