c00l Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 pomysl dobry bylo ciekawie dzis nie zrobiles bledu !!! andon bedzie z Ciebie dumny :buttrock: ps.ludzie spoko :D obsluga w metrze..masakra...ps2.ptasior jakas ty sie waleczna zrobila ;) no maly drapieznik :P No niestety kelnerka jakiś problem miała, dawno jej nikt komina chyba nie przeczyścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 fajnie bylo, ja juz w pracy w morde :buttrock: mozna zrobic reaktywacje za tydzien, ale metro to zenada. Ptaszyna dzielnie walczyla, a panowie gadali jak zwykle o motorach i motocyklach :mrgreen: dziekuje Lechowi, ktory mimo niekulturalnego zachowania i braku dobrych manier :D odprowadzil moja luba do miejsca zamieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 dziekuje Lechowi, ktory mimo niekulturalnego zachowania i braku dobrych manier oj tak ze wylal piwo na Twoja kobiete to zaraz ze niekulturalny 8) ja bym sie bardziej przejal na Twoim miekscu tym ze po fakcie "odgrazal sie" ze jej to wynagrodzi :buttrock: a jeszcze piszesz ze ja odprowadzał... ech... ;) ps.2 post coola i bezbledny!!! :D nawet zaczal polskich liter uzywac... no andon, kogo ty teraz bedziesz sie czepiał... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 No to morze tym razem nie jakis pub tylko jakas impreza co wy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Zajefajni ludzie :D, ale PTASZYNA przebila wszystkich swoim wystapieniem :twisted:Zatydzie powtorka z rozrywki :buttrock:, wpisywac sie kto chetny, jak bedzie sporo to nasz niepisany organizator Andon zalatwi miejsca w de luxsie :P dziekuje Lechowi, ktory mimo niekulturalnego zachowania i braku dobrych manier odprowadzil moja luba do miejsca zamieszkania. Coz moge powiedziec: przepraszam :oops: ;) A, i jeszcze jedno. Na zwrocenie uwagi zasluguje obsluga "metro". Wczoraj kierownik wielkimi literami, w moim odczuciu, napisal :ZAKAZ WJAZDU MOTOCYKLISTOM, i prosze wszystykich czytajacych ten post o omijanie "metro" SZEROKIM LUKIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrak Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Nooo metro słabe :/ a pozniej jescze poszlimy do stacji delux :buttrock: :D na browarki :] i prowadzilismy burzliwe rozmowy hehehe i tam była milsza obsługa :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Nooo metro słabe :/ a pozniej jescze poszlimy do stacji delux na browarki :] i prowadzilismy burzliwe rozmowy hehehe i tam była milsza obsługa :]Zdecydowanie lepsza' date=' pani z metro to nadaje się co najwyżej do mycia podłóg w fabryce azbestu ;) co za prostaczka :D Pomijając kwestię ćwierćinteligentnej obsługi z metro wypad był przezajebisty, jak zwykle zostali najtwardsi zawodnicy :buttrock: pozdro 4 all... do zobaczenia za tydzień :mrgreen: ps. miruś po pierwsze nie ptasior :P po drugie nie ptasior :banghead: i po trzecie tez nie ptasior :D :!: [/quote'] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Wstałem!Kac mnie taki zaatakował ze ledwo żyje! Ale dotrwałem do końca! 2 post coola i bezbledny!!! nawet zaczal polskich liter uzywac... no andon' date=' kogo ty teraz bedziesz sie czepiał... [/quote'] morzeCool - Zjebałeś! A tak dobrze Ci szło! Ale widać postępy - chyba dlatego ze krótkie zdania piszesz!Za tydzień reaktywacja. Mam nadzieje ze więcej osób dotrwa do końca :mrgreen: Co do obsługi w metrze to wielki h*j im w dupe!Ide sie napić :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Dobrze było :buttrock: :D ;) Szkoda, że musiałem się tak wcześnie zwinąć, niestety później Karolina nie miałaby jak wracać do siebie, następnym razem spróbujemy to jakoś rozwiązać, żeby posiedzieć dłużej :PFajnie było przypomnieć sobie jak wyglądacie :P i poznać tych których jeszcze nie znałem :P Mam nadzieję, że już niedługo do spotkań przy browarze dołączą też te bezalkoholowe, na zaspie w środy :P Słońce świeci a widziałem już dzisiaj kilka motorków śmigających po mieście - wiosna idzie :P :banghead: :D Do następnego! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 wielki h*j maly czy wielki ch*j sie pisze prze "ch" :buttrock: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 wielki h*j maly czy wielki ch*j sie pisze prze "ch" :D :mrgreen:Czyzby Andon postanowil kontynuowac dzielo coola :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekCh Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Kac mnie taki zaatakował ze ledwo żyje! Ale dotrwałem do końca! Do ktorej wczoraj siedzieliscie' date=' ze Andona kac-gigant zlapal ;) Mam nadzieje ze więcej osób dotrwa do końca Niestety musialem wczoraj sie zerwac wczesniej, gdyz mialem cos do zalatwienia jeszcze a pozniej trzeba bylo gnac do pracy jak co noc :buttrock: dosyc juz mam tej pracy :D ..... lecz za tydzien mam nadzieje dluzej posiedze i wiecej :split: jak tylko znajde driver'a ktory bedzie mogl za mnie pokierowac w nocy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Do ktorej wczoraj siedzieliscie' date=' ze Andona kac-gigant zlapal [/quote']gdzies ok 1.30 się rozstaliśmy :mrgreen: było ostro, ale jak już mówiłam zostali poprostu najwytrwalsi :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocica Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Było oki, też jestem za kolejnym spotkaniem, tylko mam nadzieję,że więcej rozlanych piw nie będzie!!! :twisted: spodnie mi się za bardzo kleiły :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrak Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 było ostro' date=' ale jak już mówiłam zostali poprostu najwytrwalsi[/quote']jo tam :D, a do 2.30 nie chcieliscie zostac ;):) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi