lechu Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 No ok' date=' a więc o 19 przed stacją deluxe :)[/quote']Mozecie mnie wtajemniczyc gdzie to jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Mozecie mnie wtajemniczyc gdzie to jest Gdańsk, Grunwaldzka 22, kawałek przed skrzyżowaniem Grunwaldzkiej i Do studzienki jadąc od strony Gdańska po lewej stronie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Mozecie mnie wtajemniczyc gdzie to jest interesant zostal wtajemniczony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Kocica & Ja rowniez sie zamelduje :twisted: chyba, ze jakas lajba bedzie tonac i bede musial zostac w pracy i wiaderkowac :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsenolo Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Ja też będę, miło będzie Was poznać. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 No to bardzo fajnie się wszystko zapowiada ;) Do zobaczenia jutro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 no to jak sie wszyscy zwala to niebedzie mijesca dla nikogog hehehei skonczy sie tym ze do metro pujdzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 no to jak sie wszyscy zwala to niebedzie mijesca dla nikogog hehehei skonczy sie tym ze do metro pujdzimyTy nawet nie wiesz jak bardzo pragne Cię poznać :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Ty nawet nie wiesz jak bardzo pragne Cię poznać ??? nowa milosc ?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 ??? nowa milosc ?? A Mirek swoje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 no dobra dobra.. :) tak patrzena twoj podpis i ja dzis bede szedl piechota... moge nie miec pomyslu gdzie uciekac wiec nie bede cie draznic... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Uwazaj bo 3dni temu zdałem drugą kategorie, wiec teraz moge Cie katamaranem utrącić :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekCh Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Bylo fajnie spotkac sie, pogadac i poznac nowych ludzi z forum. Sluchajcie moznaby bylo porozmawiac z obsluga Stacji DeLux, zeby w sezonie co piatek robili rezerwacje na 2 loze powiedzmy na 18-ta i tak jak na Zaspie w srody sa spotkania, gdzie nie kazdy moze przyjechac w srodku tygodnia, tak forumowicze, lecz nie tylko, moglibysmy sie tam wlasnie spotykac zajezdzajac swoimi sprzetami :buttrock: Pewnie i tak nie wszyscy znajda czas zeby wpadac co piatek, ale kto by mogl i chcial by po prostu przyjezdzal. Co Wy na to :?: :?: PozdrawiamKrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 pomysl dobry bylo ciekawie dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 pomysl dobry bylo ciekawie dzis nie zrobiles bledu !!! andon bedzie z Ciebie dumny :buttrock: ps.ludzie spoko :D obsluga w metrze..masakra...ps2.ptasior jakas ty sie waleczna zrobila ;) no maly drapieznik :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi