Andon13 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Więc piątek! Myśle ze tak około 17? Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrak Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 nie no zdecydowanie za wczesnie (szkoła) zobaczymy jak innym podpasuje jescze tydzien czasu ;];] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 heh, no to ja niestety odpadam w przedbiegach - na wczasy jadę... wreszcie po dwóch latach upragniony urlopik. czuję się już jak zapieprzający japończyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Godzine zawsze mozna zmienic :mrgreen: Poczekajmy az wypowie sie reszta i wtedy cos zdecydujemy. Lokal juz mamy, ludzi tez juz troche jest wiec teraz to juz z górki. Ps Nie mamy kraty :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 proponuje 20 :P w piatek... ps.andon tam to my raczej kraty nie wniesiemy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 proponuje 20 w piatek... moze być andon tam to my raczej kraty nie wniesiemy ;pTo bedziemy pić z kufelkaProblem jest taki ze jak naz bedzie naście to nie wiem jak sie pomieścimy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Mi taki termin odpowiada i raczej bede :P. A co z ta krata- zrzuta i wnosimy ja :?: :twisted:. Pozatym podajcie dokladniejsza lokalizacjie bo nie kojarze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 no to widzę chlopaki w piątek pijemy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 no to widzę chlopaki w piątek pijemy Dzień jak codzień :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrak Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 mi 20 tez pasuje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 zima, zima ale juz ma sie ku koncowi.mam nadziej ze szybko zaczniecie umawiac sie na jazde a nie tylk na piwo. z tego co wiem to rokrocznie odbywa sie swiecenie swieconek w kosciele w sopocie (nazwy ni epamietam, na ulicy kosciuszki).kazda okazja jest dobra na zrobienie kilki kilometorw :-). bylem tam rok temu w sobot poprzedzajaca swieta wielakanocne.bylo duzo sprzetow,po swieceniu wszyscy pojechali na polwysep.....nie wiem czy i w tym roku swiecenie jest przygotowywane, jezeli uslyszycie cos na ten temat napiszcie na forumpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Mi piątek o 20 też pasuje. A kratę zawsze można rozpić gdzieś w pobliżu :mrgreen: [ Dopisane: Niedziela Luty 26, 2006 12:38 pm ]Mi taki termin odpowiada i raczej bede :P. A co z ta krata- zrzuta i wnosimy ja :?: :twisted:. Pozatym podajcie dokladniejsza lokalizacjie bo nie kojarze :P Lokal jest we wrzeszczu przy Grunwaldzkiej - jadąc w stronę Sopotu po lewej stronie. Najlepiej chyba tramwajem z centrum dojechać, wysiadasz na skrzyżowaniu z Do studzienki i cofasz się jakieś 50m i jesteś :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 ta krate morzna by bylo umnie rozpoczac ale mam burdel w mieskzaniu i malo miejsc siedzacych jak sie ogarne z tym to spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreks Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Niestety albo stety? impreza w tym roku przeniosła się do Gdańska. Że tak pozwole sobie zacytować organizatora x.maślaka :" trójmiejska inauguracja będzie miała miejsce w niedzielę 26 marca (I-sza wiosny i IV-ta Postu" - Laetare). Samo poświęcenie - po mszy o godzinie 13.00 na placu przed katedrą w Oliwie, najdłuższym kościołem w tym pięknym kraju. Potem rozstrzygnięcie rywalizacji w tradycyjnych kategoriach i defilada, tym razem do Gdyni" I ja tam ze Szczecina zawitam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrak Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 ta krate morzna by bylo umnie rozpoczac ale mam burdel w mieskzaniu i malo miejsc siedzacych jak sie ogarne z tym to spoko oooo coraz lepiej ;) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi