ilek Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Witam! Doszły minie słuchy, że w Trójmieście jest jakiś zlot na rozpoczęcie sezonu? jeśli ktos ma jakieś informacje... z góry dzieki!!! pozdrawiam Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Jeszcze się dobrze nie skończył stary a już sie rozpoczyna nowy sezon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 No najpierw przez pół sezonu są imprezy na rozpoczęcie, a potem drugie pół na zakończenie :mrgreen: To taki popularny sport teraz, z tym :mrgreen: Co do tematu: nic nie słyszałem na ten temat, ale zdziwiłbym się, gdyby czegoś takiego tu nie zorganizowali :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Ja z rodzinnych stron mam blisko do Trójmiasta więc jak będzie się coś kręciło to prawdopodobnie z Protem pojedziemy.W końcu kiedyś muszę zajechać do domu i przyznać się, że mam motor a rozpoczęcie sezonu będzie dobrym pretekstem :mrgreen: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 a te słuchy nie mówią może o tym gdzie to ma być, kto to organizuje i w jakim terminie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrak Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 no ja tez nic o tym nie slyszalem i szczerze watpie aby cos takiego sie odbylo ale moze :buttrock::):banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 wiecej wiery panowie :buttrock: moze cos bedzie...ps.no ja niestety dopiero tu czytam o jakims zlocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrak Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 slabo slabo w tym 3miescie, jescze ta Swiętojańską dla motocyklistow zamkneli to juz w ogle skandal !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Warto by cos zorganizowac, moze sniegi szybciej stopnieja :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 moze sniegi szybciej stopnieja jaki snieg ?? ja juz zadnego nie widze...no dobra.. jka otworze oczy to widze..ale mało juz :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YuNan Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 właśnie napadał nowy :buttrock: :banghead: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Warto by cos zorganizowacPatrząc na pogode i to cholerstwo na ziemi, to jedyne co można zorganizować to rozpicie jakiejś kraty :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 atrząc na pogode i to cholerstwo na ziemi, to jedyne co można zorganizować to rozpicie jakiejś kraty Laughingoj chyba nikt nie chce z Tobą pić kochanie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Patrząc na pogode i to cholerstwo na ziemi' date=' to jedyne co można zorganizować to rozpicie jakiejś kraty[/quote'] dobrze mówisz. w łykend zalewam pałę (wczoraj przejechał mi przed nosem jakiś gość na sv-ca, myślałem ze zagryze...)z kolegą rafaum-em usiądziemy zatem, i będziemy szamanić na wczesne przyjście wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Dobrze że wczoraj zdążyłem nabić troche kilometrów przed dzisiejszymi opadami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi