Michaal Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 GratkiR1 to najładniejsze ze ścigów i jedyne oprócz cbr które mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Ja proponuje robić ją CZARNĄ , byłaby naprawde wypas i CZARNY strój nono ghost rider :twisted: pomysl :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guti Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Piękny, mocny, własny!!! Kupno nowego sprzeta zawsze cieszy . Na dodatek R1 to jeden z najładniejszysz ścigów. Gratuluję 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 gratulujetwoje malowanie jest ciekawe, choc podchodzi kolorami pod cbr chyba :P ladnie ladnie powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Ja proponuje robić ją CZARNĄa propo czarnego myśle też nad takimpodobają mi sie też wersja "Champion" niebieskalub też jakiś w wersji mistrzowskiej ale Rossi 8) i co tu wybrać :roll: 8) :roll: 8) :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Gratulacje.Po metamorfozie sprzecik bedzie sie prezentowal rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Najbardziej z tych ktore Marco pokazales podoba mi sie a'la Rossi ;-) Ale i pozostale niczego sobie! Zostalo mi zyczyc tylko szybkiej realizacji planu... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 ja nadal za BLACK R1 i wypoleroj felgi no efekt woow , gdy podejmiesz decyzje daj znac :twisted: P.S tych niebieskich troszke juz jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Ja proponuje robić ją CZARNĄ , byłaby naprawde wypas i CZARNY strój nono ghost rider pomysl tez bym ja pomalował na czarno,wyglada wtedy groznie :twisted: ,kiedys widziałem fotke takiej czrnej R1,naprawde fajnie wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 kiedys widziałem fotke takiej czrnej R1,naprawde fajnie wygladaprzypomni sobie moze i zapodaj linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 z tego co pamietam to było zdjecie w jakiejs giełdzie motocyklowej,chyba dizmar albo giełda w ŚM,ta R1 była calutka czarna,rama,koła,owiewki,były czarne,tylko napis Yamaha był srebrny,tak do bez żadnych zygzaków na owiewkach,normalnie tak pełna czarna czerń,to tez było malowanie chyba prywatnie bo fabrycznie takie nie szły.ale wygladało to fajowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remy Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Ja bym pomalował na czarny mat + do tego naklejki z wersji Sp jak znajdziesz. Gratuluje zakupu! Cud, miód i orzeszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 gratulacje spełnienia :) ja tez czarny matt-ale zero naklejek ;) ...niech się sprawia dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Noo Marco w końcu. Chyba razem z Pablo kupowaliście R1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Noo Marco w końcu. troszkę to trwało ale wkońcu' date=' jest oby teraz dobrze służyła Chyba razem z Pablo kupowaliście R1.w sumie fajnie się złożyło i nie było to planowanechyba dobry sezon na r1 nadchodzi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi