Gość skuteczny Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 witam wszystkich,mam pytanie, jakie trzeba posiadać ubezpiecznie na motocykl by swobodnie podróżować po europie??? co z zieloną kartą..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 Cześć!Zasady są takie same jak przy samochodzie - czyli zielona karta (czyli OC na zagranice). Auto-Casco ważne jest wszędzie oprócz niektórych krajów (zawarte w zasadach ubezpieczenia. Nie wiem jak jest z innymi firmami, ale w PZU zielona karta za darmo jak masz OC w tej firmie.PozdrawiamDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skuteczny Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 hej,no to git, mam polise w PZU także powinno pójść jak po masełku !!! ;) :) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 30 Marca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 Dodam, że zieloną kartę za darmo wypisze Ci każdy oddział, a także każda, nawet wielkości kiosku do totolotka - ajencja PZU. Takich ich obowiązek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skuteczny Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 spoczko, dzięki!będe ich musiał zmolestować w kwietniu bo z tego co wiem do oc poprzedniego właściela wygasa po 1 mieś od zawarcia umowy kupno sprzedaż a ja kupiłem trampiego 1 marca, także i ak musze iść po polise na niego a na MZ przedużyć. pozdro !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi