Skocz do zawartości

Litwa Łotwa Estonia

RobertK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Aż miło popatrzyc jak ludziska miło spędzają czas. Nie sądziłem, że ta część Europy może być taka urocza. Jak byś tylko dodał opis tej podróży to do szczęścia nic by nie brakowało. Chociaż mapkę z trasą. Pozdrawiam i czekam na opis. :D

• 2 tygodnie później...

o własnie tu wpadłem bo mam podobny pomysł na przyszły sezonik...

chciałem sie wybrac na taką przejazdzkę- na wstępie myslałem o samej litwie, ale powrót przez łotwe i estonie wydaje sie byc interesującym pomysłem...

chętnie znajdę osoby zaitneresowane takim wypadem...

termin- lato 2006, jakis tydzien na wypad, raczej niskobudzetowo niz hotelowo(namiot i spinanie motorków tylnym kołem tez wchodzi w grę)... namiary na jakis lokal czy dwa na litwie się znajdą- łt i est raczej nie dfam rady...

preferowana predkosc przelotowa - do 120,raczej nie wiecej,lubię podziwiac krajobraz :D...ale jestem elastyczny :twisted:

gdzie i jak najlepiej szukać chętnych ?

• 2 miesiące temu...
gdzie i jak najlepiej szukać chętnych ?

Na forum najlepiej :mrgreen:

Ja myślałem o dalszym wyjeździe, ale się zanosi że będzie kanał z urlopem (q*wa, 52 dni mam, a pewnie zgodę dostanę na tydzień latem :) ) to taki tydzień byłby w sam raz... Namiary na lokale w Estonii i Łotwie bez problemu, a może nawet meta u znajomych albo w ambasadzie. Temat do przegadania za parę miesięcy :twisted:

A kiedy lecisz na ten Nord Kapp ??? Bo też mam to w planie

Jak na razie ok. końca czerwca (wszystko od klientów oraz terminów sądowych zależy) :)

A'propos Nordkapp - chyba będzie tam w tym roku niezły tłok jeśli chodzi o 4umowiczów :clap:

Planuję lecieć z lewa na prawo :lol: (tj. mosty na cieśninach duńskich, Norwegia, wyspa i cypel, i po prawej stronie Bałtyku "w dół", prom Helsinki - Tallin, Estonia, Łotwa, Litwa i Żywiec, oj sorry - znaczy się Polska) ;)

Może mnie podkusi zaliczyć Murmańsk :roll:

:D :D :D