<Adrian> Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Znacie jakies godne polecenia.Powoli szukam moto do kupna. U nas cos niecos na rynku jest ale zima dopiero sie zaczela wiec zabardzo sie nie napalam. Jak znacie jakies firmy lub gosci co sprowadzaja moto to mozecie podac namiary.Tylko wolal bym jakies firmy co sprowadzaja w miare dobre moto. Dowiedzialem sie o pewnym gosciu z Sieradza ktory ceny ma fajne ale jak sie dowiedzialem co sciaga to dalem spokuj z nim.Aha no i moto to bedzie jakis scig. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Stary, wystarczy że sobie zapodasz opcję Szukaj a znajdziesz dużo postów dotyczących twojego pytania. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 ja ponawiam te pytanie bo szukałem i nic konkretnego nie znalazłem wiec jak mozesz sylwester podrzuć jakiś link?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Przeczytaj podobne tematy: Import z USA- prosze o namiary.Jak sie chce to sie znajdzie:-)))Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi