andrew Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Powiem tak za tłoki z MW o których pisze Michał jestem w stanie oddać siostrę :-D . Inna sprawa jest taka że dziś Witek Kokot powiedział mi że moje tłoki mają "pierwyj rjemont". A czwórka wybita na pół denka to podobnoo waga (chyba uncje ruskie :-) ). No i co teraz. Kombinowanie z inymi tłokami nie uśmiecha mi się. Dawno temu zgrałem strony z Redmotorza i tam chłopaki mówią że na oryginałach różnie bywa: jedni pomykają na nich że hej, inni narzekają że ch*j. Piszą że można wygrzewać w oleju przez 6h przy temperaturze 250 C i jest git. Tylko czy one nie zmienią swojego oryginalnego rozmiaru, bo wtedy co znowu szlif i tak można gonić do zakładu do usranej śmierci. Andrew usilnie namawia na stosowanie tlokow maluchowskich, ponoc rewelacja....:mrgreen: to prawda - podtrzymuje to co mówiłem .szukałem i przerabiałem temat tłoków prawie 3 m-ce. zostaly maluchowskie i chodza pięknie - kończe docieranie .temat tłoków do uralca i dnieprasa - był wałkowany dosyc długo tak jak ja to robiłem w emce. w głowie mi zostało ,że stosować z almotu . przy odpowiednim pasowaniu - nie będzie kłopotu.jak każecie szlifierzowi zrobić luz na 6 setek to wiadomo ,że będzie sie przycierał przy wyższych temperaturach , więc zdajcie się na fachowość tego faceta a nie wymyślajcie zasłyszane teksty o 4-5 setkach docieranych powoli w garazu - wyleczyłem się z tego.i wszystkim radze nie eksperymentować - bo z sezonu stracicie troche tygodni na ponowny remont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=76041121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachari Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Kumpel, który działa w junakach twierdzi, że mówi się na mieście co by kolesie z Almotu znacznie się poprawili w produkcji w stosunku do poprzednich lat. Ci od junkersów są zadowoleni. Cytuj Ogrody Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi