majara Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Chciałem poruszyc jeden temat, nie mam pojecia czy juz był takie poruszany, przejrzałem wiele tematów i jeszcze sie z takim nie spotkałem...dlatego go zakładam...Otóż nurtuje mnie taka rzecz: czy ktos zna...być moze cos wie o statystykach wypadków na motocyklach...to znaczy jaka jest liczba wypadków w stosunku do ogólnej liczby motocykli a jak jest w przypadku puszek???? z góry dzieki za informacje :D pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skay Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 średnio co drugi motocyklista zalicza DZWON...pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Motocyklisci jak wiadomo dziela sie na dwie grupy;Pierwsza grupa to ta ktora juz miala wypadek,a druga grupa to ta ktora dopiero bedzie miala wypadek. A teraz na serio;w niemczech takie statystyki sa publikowane przez kluby motoryzacyjne lub podobne instytucje, miedzy innymi rowniez przez policje.Dlatego poszukaj w internecie na takowych stronach, moze w polsce tez sa takie informacje/statystyki publikowane.Pomocne w tym moze Ci byc www.google.pl SirAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 a byłeś w komendzie wojewódzkiej? :roll: policja powinna mieć takie dane tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Szukaj na stronach policji (komendy wojewodzkie itp.) Kiedys na stronie wielkopolskiej policji byla taka statystyka (przy okazji tego wypadku z dziewczynkami), ale teraz nie moge sie doszukac. Poza tym hgoogle.pl ;p Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi