COLIO Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Witam wszystkich :D mam pytanko....czy nie wiecie nic o jakis imprezach(zlotach) motocykolwych w okolicach Cieszyna lub Bileska-Bialej ?? Jesli tak to prosze o informacje !!!!!!!! z gory serdecznie dziekuje !!!! pozdrwiam wszytskich !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Z tego co mi wiadamo to rozpoczecie sezonu ma byc jak zwykle w Bielsku-Bialej na Zapoże w Wapienicy początkiem maja :D Czekam z niecierpliwoscia ,mam nadzieje że mnie tam nie zabraknie :D Pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 no raczej tylko Wapienica, nic innego mi nie przychodzi do glowy, ja bede na 100% w majupzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Na nowy sezon chcemy zrobic jakis zlot w jastrzbiu ale to jeszcze nie widomo jeszcze ..jak cos to dam znac na forum :D a do bielska chyba pojade :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszm Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Ja się w maju wybiorę jak tylko się uda. Już się na ten zlot dwa razy wybierałem, ale jak zwykle coś nie wyszło i nie pojechałem :D Jeżeli ktoś z Was tam już był, to powiedzcie mi, czy da się tam przenocować do niedzieli? Nie byłem tam jeszcze, więc nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Jeżeli ktoś z Was tam już był, to powiedzcie mi, czy da się tam przenocować do niedzieli? Nie byłem tam jeszcze, więc nie mam pojęcia.Da się przenocować, jest tam miejsce pod namioty gdzie każdy zmęczony życiem :D zlotowicz może ułożyć się grzecznie do snu w swoim namiocie 8) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszm Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 No to fajno :D W moim przypadku nie chodzi nawet o "zmęczenie życiem" :) tylko o to, że mam z tamtąd do domu 200 km i nie chciało by mi się wracać w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Jest jeszcze parę zlotów w Czechach i na słowacji niedaleko Cieszyna, np. rzeźnia w Namestovie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COLIO Opublikowano 22 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Darekcb500 mam jeszcze jedno pytanko...czy jest juz moze konkretna data tego zlotu ??czy to narazie jakies przymiarki ?? jesli bedziesz cos wiedzial to prosilbym Cie bardzo o kontakt. moje gg to 1936372. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 a niepamietam... chyba jakoś w lipcu to bywało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 a niepamietam... chyba jakoś w lipcu to bywało Dokladnie nie pamiętasz ponieważ piszesz bzdury . Zlot na rozpoczecie sezonu motocyklowego :) 2006 odbedzie sie z pewnoscia na poczatku maja . Doklanie nie wiem którego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 o Namestovie pisałem łosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 o Namestovie pisałem łosiu Zwracam honor mojie niedoczytanie Pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 Jest jeszcze zlot w Bielawie kolo Ket.Jak co to na slaskim forum motocyklistow wszsytko jest nabierzaco co sie dzieje w okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Colio a tak BTW po co zakładasz dwa takie same tematy :?: :!: :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi