Moto_boY Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Ty masz Cr 125 i masz 18 Confused ,ja mam w Cr 19 jak typowa crossówka Very Happy aha, to nie wiem u mnie byla 18 jak kupowalem motor. A Ty jaka masz opone? 110/100/19 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 ENDURO napisa?:Ty masz Cr 125 i masz 18 Confused ,ja mam w Cr 19 jak typowa cross?wka Very Happy aha, to nie wiem u mnie byla 18 jak kupowalem motor. A Ty jaka masz opone? 110/100/19 ??Ale przeciez nie mozesz sobie dowolnie wybierac czy masz 18 czy 19" bo to chodzi o rozmiar obreczy! Crossy chyba wszystkie maja 19" z tylu a CR125 to juz napewno, takze albo ktos kombinowal z Twojej CR albo po prostu sie pomyliles :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Moto_boY napisał: ENDURO napisa?:Ty masz Cr 125 i masz 18 Confused ' date='ja mam w Cr 19 jak typowa cross?wka Very Happy aha, to nie wiem u mnie byla 18 jak kupowalem motor. A Ty jaka masz opone? 110/100/19 ?? Ale przeciez nie mozesz sobie dowolnie wybierac czy masz 18 czy 19" bo to chodzi o rozmiar obreczy! Crossy chyba wszystkie maja 19" z tylu a CR125 to juz napewno, takze albo ktos kombinowal z Twojej CR albo po prostu sie pomyliles Wink[/quote']Wcale sie nie pomylił. Moja CR 96 też miała 18 z tyłu pozatym zawazyliscie ze tych 97 jest strasznie dużo a tych 94,95,96 już mniej a to dlatego ze różnią sie tylko kolorem plastików.Moto_boY radze rocznik po nr ramy sprawdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Moto_boy wszystko wynika z tego że masz CR z 94 roku nie wyżej sądząc po plastikach. A Ty jaka masz opone? 110/100/19 ??Obecnie mam 110/90/19 ale teraz będe zakładał 100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Ja naszczescie sprawdziłem i wszystko sie zgadza :) A mam 19 z tylu :P pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Moto_boy wszystko wynika z tego że masz CR z 94 roku nie wyżej sądząc po plastikach. Sądząc po kolorach to ma 95 ale moge sie mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 ale moge sie mylićNom chyba tak :) Tu jest rok 94 i ma owiewki inne owiewki(2 otwory na owiewce chłodnicy i boczne inne plastiki(kształt)). http://www.bikepics.com/pictures/028936/ A tu rok 95r' date='3 otwory na owiewce chłodnicy i plastiki inne niż w 94. http://www.bikepics.com/pictures/197555/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 hmmm, w umowie kupna-sprzedazy koleś mi wpisal 95r. -wiec trudno mi powiedziec czy dobrze wpisal. co do obreczy to mam zarowno z przodu i z tylu D.I.D-a i chyba sa to orginalne w hondzie.Watpie zeby ktos kombinowal z obreczami, bo ostatnio wymienialem lozysko w tylnym kole to siedzialy tam jeszcze orginalne łozyska.W umowie kupna mam wpisany numer silnika i nr. podwozia, po tym mozna rozpoznac jaki to rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 W umowie kupna mam wpisany numer silnika i nr. podwozia' date=' po tym mozna rozpoznac jaki to rok?[/quote'] Wyślij maila do Hondy z nr ramy i Ci odpowiedzą. Mi tak ustalili. Wysłałem chyba do ridera z Krakowa. Ja mysłaem że Ty masz 97 i nie masz 19 cali a to 96 a a nawet jak jest 95 tak jak masz w umowie to jak jest dobry stan to nie masz sie co martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Wyślij maila do Hondy z nr ramy i Ci odpowiedzą. Mi tak ustalili. Wysłałem chyba do ridera z Krakowa. Ja mysłaem że Ty masz 97 i nie masz 19 cali a to 96 a a nawet jak jest 95 tak jak masz w umowie to jak jest dobry stan to nie masz sie co martwić.a moglbys podac stronke na jaka wyslac tego mejla? no jak narazie nie mialem zadnych problemow z motorem(silnik bezproblemowo chodzi) -takze nie jest zle;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 a moglbys podac stronke na jaka wyslac tego mejla? no jak narazie nie mialem zadnych problemow z motorem(silnik bezproblemowo chodzi) -takze nie jest zle;] w gogle wpisałem honda polska lub honda diler i słalem wszedzie gdzie był kontakt. Do tego przy zamawianiu korbowodu w riderze to podałem nr i poprosiłem o ustalenie roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 zreszta 94,95,96 ,co za roznica, wazne zeby dobrze jezdzil :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aszuki Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Co do opon to tutaj mają chyba najtańsze! Zadzwoncie i zapytajcie biore u nich juz 4 lata i zawsze najtaniej! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Co do opon to tutaj mają chyba najtańsze! Zadzwoncie i zapytajcie biore u nich juz 4 lata i zawsze najtaniej!gdzie tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 gdzie tutajNo właśnie i jak firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi