adam87 Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 A Ty co kupiłeś Mitasa i wszytskie klocki całe???,jak całe to mało odkręcasz no widocznie, za mało, albo po prostu jezde po dobrze przygotowanym torze a nie po lesie i asfalcie czy kamieniach. Znam wielu zawodników którzy czasem zakładają mitasy na treningi i nigdy nie widziałem żeby im sie jakiś klocek urwał więc proponuje ci sie z nimi pościgać jeśli rzeczywiście tak mocno odkręcasz. Co innego burackie odkręcanie do oporu na asfaltowych dojazdach przez całą droge - to rozumiem że ci wszystkie klocki poszły w miesiąc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Moj tata ma mitasy w yz 125 i sie b.dobrze trzymaja a jezdzi juz z 2 miesiace . 8O :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Co innego burackie odkręcanie do oporu na asfaltowych dojazdach przez całą droge - to rozumiem że ci wszystkie klocki poszły w miesiąc...Popierwsze nie jeżdże po asfalcie,aby djechac do toru czy po lesie,kamieniach itp.Mam przyczepkę motocyklową którą zaczepiam do auta,moto daje na pake i jade na miejsce(tor). jezde po dobrze przygotowanym torze ja też jeżdże po dobzre przygotowanym torze,tylko jest ogromna różnica,ty masz nawierzchnie piaszczystą(czy tam piasek-glina),a ja ma istną gline tak jak asfalt-jedynie w zakręrtach(bandach)jest ziemia zmielona tzw"mąka" proponuje ci sie z nimi pościgać Pościgam się jak będe jeździł tyle sezonów ile oni pzrejeździli :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Pościgam się jak będe jeździł tyle sezonów ile oni pzrejeździlino to nigdy tak nie bedzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 no to nigdy tak nie bedzie :D ,ale dotychczas :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 w piachu super ciągnie, bez problemu wjeżdżałem na ściany piachu w żwirowni gdzie było conajmniej 45*, na błotku też całkiem całkiem daje rade, na kamieniach trzeba uważać bo można kolege uszkodzić który będzie za tobą jechał Na tej gumie nalezy uwazac na trawie bo moim zdaniem srednio sie trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 na trawce fakt trzeba uważać ale w 99% prędzej na buta wyrwie niż się uślizgnie przy dodaniu gazu , zajefajnie podczas lotu się zachowuje , pełna kontrola nad maszyną Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 ja do swojego klocka zalozylem chinska gume i tak o niebo lepsza od mitasa w porownaniu do wczesniejszego Dunlopa prowadzenie masakryczne tyl moto nieprzewidywalny :!: co na Dunlopie absolutnie nie wystepowalo pozatym po 500 km zroznicowanewgo terenu nie ma polowy bieznika na Dunlopie po 3 tys nie bylo polowy a jezdzilem sporo po asfalcie Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 na kamieniach trzeba uważać bo można kolege uszkodzić który będzie za tobą jechałskad ja to znam :Draz ja dostałem od plocha kamieniem w daszek od kasku :D A raz w ramach rewanzu ( to taki joke) plocho dostał ode mnie ale w noge i troche go bolała ;)a jeszcze jednemu koledze to lampe stłókł :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Ja kiedyś dostałem soryjką kamieni w gogle to aż szybka mi pękła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 w wakacje jak z kuplem przejeżdżałem przez kamienistą drogę to "trochę" odkręciłem i pozbawiłem go lewego listka (osłona na ręke) heh, trochę się wkurzył i cały dzień mnie atakował :lol: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTREK CR Opublikowano 25 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Enduro czy w tej hurtowni można kupować detalicznie ? a może są w niej nie nie tylko mitasy? jak możesz to podaj jakiś kontakt z tą hurtownią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 nie znam sie za bardzo na oponach ale w moim motorze od momentu kupna motoru(opona nie byla nowka,troche byla zjechana) -Trelleborg( czy jakos tak) przejezdzilem na niej caly sezon(slady z uzycia sa, ale jeszcze polata nie malo).Wiec chyba dobra oponka- fakt ze amatorsko jezdze, to moze i temu tak sie trzyma :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Enduro czy w tej hurtowni można kupować detalicznie ? a może są w niej nie nie tylko mitasy? jak możesz to podaj jakiś kontakt z tą hurtownią To 120zł to już po rabatach' date='towar zawsze świeży :D ,a inne opony oprócz mitasów to trellborg(nie wiem jak sie dokładnie pisze).Tu masz kontakt -->> http://opona.pl/main.php?it=kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Elo mam do wydania 140zł i szukam oponek najlepiej Mitasów C-02. Ponoć bieżnik ma 2cm :twisted: . Na allegro są ale za 160zł. Gdzie dostane taniej? Oczywiście tylko tył 110 lub 120/90/18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi