Marcin17Tbg Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Witam!Większość osób słyszała już chyba o zmianach w sposobie egzaminowania (mniej jazdy po placu, wiecej godzin w kursie czyli drożej itp.). I mam takie pytanie: Od kiedy obowiązują te nowe zasady egzaminowania? Od 1 stycznia czy może później? Jeśli ktoś wie coś na ten temat to proszę o odpowiedź :) Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Zmiany wchodzą od 10 stycznia. Ceny za kursy i egzaminy idą w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 A jezeli zapłace w grudniu za egzamin a po 10 stycznia bede miał termin to płace po nowemu czy staremu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 A jezeli zapłace w grudniu za egzamin a po 10 stycznia bede miał termin to płace po nowemu czy staremu? po staremu bo 'kupiłeś' stary egzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszm Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Co za pech... Ponad rok temu kiedy robiłem A1 załapałem się już na nowe ceny i musiałem płacić dwa razy więcej :| Za pół roku czeka mnie robienie prawka A i B i znowu będę płacił więcej, bo jestem z sierpnia i nie zdążę się załapać na stare (i tak wysokie) ceny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 po staremu bo 'kupiłeś' stary egzamAle zdawał bede nowy! Jesteś pewny?Jak bedzie wyglądał nowy egzamin?Ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Podobno prawko ma byc 3 razy drozsze.. Za B 3000zl :/... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Co się zmieni? * Szkoły jazdy będą miały obowiązek przeprowadzenia egzaminu wewnętrznego dopuszczającego do egzaminu. * Na placu manewrowym egzaminowani będą tylko jeździć po łuku i wjeżdżać pod górkę, pozostałe manewry odbywać się będą na mieście. * W egzaminie może uczestniczyć instruktor, jeśli zdający sobie tego zażyczy. * Egzamin z jazdy po mieście będzie trwał ok. 40 minut. źródło:http://serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3001435.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Ale zdawał bede nowy! Jesteś pewny? ja miałem podobnie - jak wchodziła 1sza zmiana ( co tak straszyli cenami itd...) zapłaciłem za stary kurs i robiłem na starych zasadach na takich też zdawałem 5miechów puźniej (kiedy to skonczyłem kurs - z przerwami) pozdro. Świr :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Ostatnio się też zapisywałem. Wiec wypytałem sie gościa dokładnie. Cena za kurs komplet czyli A+B wyniesie 3500zł, za egzamin 300zł. Od Dori wiecie jak już będzie jeśli chodzi o egzamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszm Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Cena za kurs komplet czyli A+B wyniesie 3500zł 8O Jesteś pewien? Przecież teraz (przynajmniej w moim mieście) za A + B płaciło się ok. 1400 zł. Więc aż tak to nie wiem czy mogą wzrosnąć ceny. Aż się z ciekawości zapytam znajomego, który jest instruktorem., bo jestem w szoku jak to zobaczyłem :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahmed Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 A na moto coś sie zmieni czy będzie tak samo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin17Tbg Opublikowano 23 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 No trudno... Ale ma to tez dobre strony bo jest kolejny powód dla rodziców żeby mi dali kase na prawko przed wakacjami :) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Cena za kurs komplet czyli A+B wyniesie 3500zł Jesteś pewien? Przecież teraz (przynajmniej w moim mieście) za A + B płaciło się ok. 1400 zł. Piszę to co mówił mój instruktor. Nie pisałbym tego bez żadnych pokryć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 taka cena odcedzi z ruchu wiejskich rajdowców poruszających się stjuningowanymi na maxa golfami których cena będzie taka sama jak prawka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi