Finlandia Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 dowiedziałem się, że: ciężko się je prowadzi, kiepsko na nich skręca, bolą plecy, trzęsie na dziurach itd. - TO JAKAŚ PROPAGANDA !!! W KAZDYM PUNKCIE MAM DOKŁADNIE ODWROTNE DOŚWIADCZENIA. Czy to naprawdę takie niebezpieczne? - ŻYCIE JEST NIEBEZPIECZNE !!! PRZY TYM MOTOCYKL TO BAJKA !!! Grzegorz - wystarczy to co napisałeś w swoim pierwszym poście - z analizy mojego przypadku widzę, że "klamka już zapadła", więc nie zawracaj sobie głowy dylematami, czy "w ogóle ?", a zajmij się tym "jaki?" i "kiedy?". Teraz się zaczną wizyty w salonach, potem będziesz miał w lutym Motor Bike Show w W-wie, oglądanie..dotykanie (to jest jak pierwsza miłość... :oops: ). Ale tego uczucia, które opisałeś i tak zasmakujesz dopiero wtedy jak wsiądziesz na swój pierwszy własny motocykl i ruszysz (bo to jest jak...."pierwszy raz" 8O :D :oops: :lapagora: ). A najpiękniejsze, że potem za każdym razem jest tak jak "pierwszy raz".... Już dzisiaj życzę Ci szerokiej drogi, gumowych drzew i wiele radości. Witaj ! Pozdrawiam :D Błażej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Ludziska! - nie polecajcie Grzegorzowi Virago 535... on ma 186cm wzrostu!Na 535 będzie wyglądał jak na psie! ...750 to niezbędne minimum! :-D ..bez obrazy dla posiadaczy 535 :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Fakt ja bym wybierał 750 też mam 186 cm wzrostu zamiast 535 jest zbyt mała dla wysokich i powodzenia chłopie witaj w świecie motocykli. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Wiktorski Opublikowano 25 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 nie ma co gdybać o motocyklach i klubach jak nawet jeździć nie umiesz... Wink najpierw naucz się prowadzić moto /a jak Ci się spodoba/ to zapisz się na kurs /a jak Ci się spodoba/ to kup motocykl i jeździj... Tak właśnie mam zamiar zrobić. Najpierw połapię się o co chodzi w motocyklu (na zaprzyjaźnionej Hondzie NTV) potem zapiszę się na kurs. Jak go przy boskich auxiliach zakończę zdanym egzaminem, to pojeżdzę trochę na pożyczonych motorkach. A potem będę się zastanawiał co dalej. :D Ludziska! - nie polecajcie Grzegorzowi Virago 535... on ma 186cm wzrostu!Na 535 będzie wyglądał jak na psie! ...750 to niezbędne minimum! Very Happy Tu pojawia się problem, przed którym stanęła chorągiew laudańska, o której konie książę hetman wielce był zatroskan, bo z daleka sądzisz waść, że chorągiew na psach siedzi (a Butrymy, to rosłe chłopy). :-D Do wyboru rumaka mam jeszcze kupę czasu. Muszę najpierw na niego zarobić. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Ludziska! - nie polecajcie Grzegorzowi Virago 535... on ma 186cm wzrostu!Na 535 będzie wyglądał jak na psie! ...750 to niezbędne minimum! :-D ..bez obrazy dla posiadaczy 535 :-D A może coś innego-ale nie powiem co bo mnie połkniecie i wyplujecie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Może Kawa EN500 z jakimis wysuniętymi podłogami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dymsha Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Ja na swoje pierwsze moto w 1998r. kupiłem 2-letnią wtedy Virago 750, bardzo trafny wybór, mam ją do dzisiaj, służy mi pięknie, mężem i ojcem też jestem - polecam 750-tkę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Jesteś na dobrej drodze ,by zarazić się tą nieuleczalną chorobą :D Sprzedaj auto,weż kredyt i kupuj sprzęta."Klubami" się nie przejmuj ,najczęściej polega to na tym,że naoglądali się chłopcy amerykańskich filmów i próbują je nieudolnie naśladować.Szerokiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Wiktorski Opublikowano 26 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Jesteś na dobrej drodze ' date='by zarazić się tą nieuleczalną chorobą Very Happy Sprzedaj auto,weż kredyt i kupuj sprzęta.[/quote']Zapomniales dodać: rozwiedź się z żoną :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 z żoną się mie rozwodź, ktoś będzie musiał zarabiać na paliwo i utrzymanie moto :D :twisted: bo Ty będziesz jeździł :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 i jeszcze gotować, prać i sprzątać oraz w przerwach w jeżdzeniu ......:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi