matwis Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Hej, hej!temat może nie motocyklowy, ale myślę coraz bardziej aktualny. Czy ktoś z Was może wie gdzie można miło i w sposób nietypowy spędzić Sylwestra. Nie chodzi mi o siedzenie przy suto zastawionym stole i kiwanie się w rytm "parostatka" z wodzierejm, ale coś z jajem i nietypowego aczkolwiek za rozsądne pieniądze. Myślę że kolenje wątki tego postu będą pomocne nie tylko mi ;-) pozdrawiam i życzę wszystkim imprezy marzeń 31.12.05 :)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Jestem troche mlodszy od ciebie, ale napewno polecam sylwestra w górach. Jeśli śmigasz na nartach to przy okazji pojeździsz (a jak nie to zaczniesz :) ) w sylwestra tam jest naprawde fajny klimat i z "jajem".A za rozsądną cene znajdziesz napewno. pozdrawiam i życzę wszystkim imprezy marzeń 31.12.05 ))) Nie dziękuje bo jeszcze mi dom rozniosą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matwis Opublikowano 22 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Hej ;-) większość znajomych namawia na góry. Obawiam się jednak że może być blado z miejcami. No cóż nie poddaję się i szukam dalej. Zachęcam innych do dzielenia się ciekawymi ofertami. Może okaże się, żę dzięki temu można będzie się bawić nie tylko w fajnym miejscu ale i z ciekawymi ludźmi :) pozdrawiam P.S. Ajajaj to się u Ciebie na chacie będzie działo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Dwa lata temu byłem w Kudowie Zdrój, z której to w samego Sylwestra za 40 zyli były organizowane wypady do Pragi. Po prostu REWELACJA!!!Takiego pokazu strzelania nie wiedziałem w życiu. Żółtki, których w Czechach jest jak mrówków zaczynają strzelać zgodnie ze swoim czasem tj. już o 22 i tak do 1. ZAJEBIOZA!!!Tylko uważaj (gdybyś sie tam wybrał): 1. grzne wino które oferują w kioskach to zwykłe tanie wińsko podgrzewane w czajnikach bezprzewodowych i to tak na chybcika że grzane nie jest grzane; 2. KIESZONKOWCY mają raj. Uważaj, uważaj i jeszcze raz uważaj, jak cię przylukają to cię przerobią. Ja myślałem, że dobrze czuje kieszenie i będę czuł jak mi ktoś łapę wsadzi. Taki ch*** jak poczułem. Potfel mi skubnęli i tyle. Nawet chyba widziałem ktor, ale już było za późno. To są zawodowcy.Ale ogólnie piolecam. Cała starówka Pragi się bawi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-kk Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 sylwka spędzałem w różnych miejscach ale jestem wciąz zdania że nie ma jak w górach . polecam szczególnie jako patriota lokany te z dolnegośląska. [ Dopisane: 23-11-2005, 13:48 ]w tym roku zieleniec-dolnoślaski raj narciarski (oczywiście jak na warunki polskie :-D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy&margoth Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 byłam w górach, na mazurach, prywatkach domowych i knajpach i wiecie co? nie ważne gdzie spędzicie tę noc, najważniejsze - tak samo jak na co dzień - z kim! Zbierasz kozacką ekipę i się bawisz. Dlatego w tym roku wybieramy się do Sopockiego Daily Blues, zapraszam.margo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Bylem 2 razy w gorach na Sylwestra - Karpacz i Szczyrk. Moje wrazenia sa zupelnie inne - ciemno, zimno, wszedzie tlumy ludzi a ceny - odpowiednie aby duzo zarobic na turystach.Zdecydowanie na narty wole koncowke zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi