JAKI Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 ... i jak zwykle mam przy tym pytanko do was;) zabrałem sie za polerke silnika, kupipłem tarcze z papierem scierenym 400 i 1500 najpierw tym 400 a potem 1500 no ale juz wiem ze jutor kupie jeszcze 2000. na wiertarce wydaje sie to proste i szybkie:] ale mam problem z niektórymi miejscami gdzie gumowa tarcza nie dosiegnie:( czy sa w ogóle jakies wałki polerskie? bo ja gdzie kolwiek pytam to nic:( chodzi mi o cos czym mozna by fajnie dosiegnac zakamarków:] jesli ktos ma cos takiego u siebie w sklepie to niech da znac;) no i mam problemy ze znaleziieniem tej pasty polerskiej co ja tak polecacie AUTO MAX :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Przykladowo w Z-G w kazdym polmozbycie jest. A co do zakamarkow to albo bedziesz sie recznie bawil, albo kupujesz taka mala szlifiereczke i tym dzialasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKI Opublikowano 22 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 no juz te zakamarki jakos rozkminiłem;) teraz potrzebuje tylko paste polerska i filc:] no i chyba jeszcze przejade przed tym jakims 2500 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Im drobniejszy papier (na wodzie) tym lepiej. Bedzie ladniejszy efekt. Ta pasta automax to zielona tubka (cos jak kiedys byl klej szkolny - tej wielkosci :) ). Ja kupywalem to byla w 50gramowych po okolo 4zl (nie pamietam). [ Dopisane: 22-11-2005, 16:31 ] Oto skan tej pasty zeby nie bylo ze nie istnieje :) Sa tez inne pasty typowo do polerki alu o roznych ziarnistosciach. Sa duzo lepsze ale trzeba wiecej zainwestowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKI Opublikowano 22 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 kupiłe tak sama dzisiaj i zapłąciłem dokladnie 4zł:] dzieki za wskazówki:] kupiłem tez filc (7zł :/) no najdrobniejszy papier jaki był na wiertatke to 1500:( był jeszcze taki krazek do polerki o grubosci 2000 (7zł :/ ) i 4000 (11zł :[) ale to juz za duzy wydatek jak dla mnie;) postaram sie zrobic tyym co mam;) napewnoi sie pochwale na forum mojimi rezultatami:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Nie rozumiem po co chcesz polerowac silnik w jawie przeciez i bez tego swieci sie jak psu jajca...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKI Opublikowano 23 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 dla spotegowania efektu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi