traczuk Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Poszukuję kogoś sprawdzonego najlepiej z okolic Krakowa (ale niekoniecznie), kto zajmuje się chromowaniem części plastikowych.Jeżeli ktoś może pomóc - czekam na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 A plastiki da się chromować 8O , mi się wydawało, że nie :?: Możesz je sobie polakierować w tym kolorze ale nie chromować. Tak mi się wydaje :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traczuk Opublikowano 21 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 jest jakaś metoda proszkowa, nie wiem jak to się dokładnie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 http://www.fantachrome.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Irmo Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 plastiki nie chromuje się - tylko "metalizuje" efekt podobny do obróbki galwanicznej - ale inna technologia - w okolicy Krakowa - dokładnie w Gdowie jest gośc który się tym zajmuje - napisz na pW dam Ci namiary - ale nie wiem czy facet bedzie miał ochote sie bawić w takie pojedyncze sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 www.plastbike.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi