enduroguy Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Witam,poszukuje ksiazki serwisowej do ktorego z wyzej wymienionych motocykli!Najchetniej po angielsku bo niemiecki nie jest mi znany :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 i ja poprosze do 250 jak macie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 22 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Ok skoro nigdzie w necie nie ma takiego manuala ( a wielka szkoda :) ) to prosilbym o jakies informacje gdzie go zakupic (strasznie mi potrzebny!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 http://www.buykawasaki.com/default.asp?str...MarketingId=102Witam! To jest amerykańska strona i nie wiem na ile się przyda, ale jeśli mogę byc pomocny, to prosze. Można tam troche pogrzebać. Wszystkie typy Kawasaki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi