witson Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 A ja słyszałem opinie od gościa co miał KTM 200 ze sie silnik strasznie sypie bo to taka 125 z cylindrem 200 i że wnętrzności nie wytrzymują :biggrin:) ale może niech sie wypowie ktoś kto ma 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 znajomy miał i okresowe remonty robił tak jak ja w secie. nie miał zadnych problemów. on miał 2003r Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 exc200 na pierwsze moto to troche marny pomysl :icon_twisted: . To jest prawie moc cwiary w ramie od setki! Przejedz sie dobra seta to zobaczysz jak taki motocykl sie zbiera.A ja słyszałem opinie od gościa co miał KTM 200 ze sie silnik strasznie sypie bo to taka 125 z cylindrem 200 i że wnętrzności nie wytrzymują smile.gif) ale może niech sie wypowie ktoś kto ma 200to nie jest DT80 tuningowana na 110cm3 :icon_razz: . Konstruktorzy KTM'a wiedza co robia! Wg. mnie na tloczku powinien nawet troszke wiecej pociagnac niz setka.Kilka razy spotkałem ogłoszenie na allegro KTM 99 i miał USD ale z regóły pisało ze brak dokuentów wiec sprzedający sam nie wiedział ze ma 2000 smile.gifpewnie rok 99' model 00' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wtct Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Czy to normalne, że przedni błotnik ociera o ramę w EXC 200?Może to oznaka skrzywionej ramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Czy to normalne, że przedni błotnik ociera o ramę w EXC 200?Może to oznaka skrzywionej ramy?Mi przechodził normalnie jedynie jak miałem na nim troche błota to juz ocierał i w tym miejscu był troche porysowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi