adu Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Protku muszę Cię zmartwić....... I dla mnie samej jest to również niezbyt zadowalające, ale niestety nie dotrę na tak zacną imprezę :notworthy:W sobotę prawdopodobnie będę dokonywać zakupu ,,czegoś" pięknego...... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 No to ja za kare jade do domu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Bedziecie koło Opola,to wpadnijcie na herbatkę.Moje rancho leży 23 km przed Opolem, na trasie 454 ( Namysłów -Opole ).Kromka chleba tez się znajdzie i smalec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Pomysl niezły - Karpacz, Szklarska, Jakuszyce - ładne winkle, lasy, a za szczytem - Harrachov i tylko 150 km do Pragi.No w końcu jakaś piękna sprawa, moje rejony :mrgreen: do Pragi mam bliżej niż do Wrocka :notworthy: Tylko że w górach potrafi być zimno jeszcze w połowie kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Tylko że w górach potrafi być zimno jeszcze w połowie kwietnia. To się trzabedzie wspomagac z lekka :twisted: [ Dopisane: Czwartek Styczeń 26, 2006 9:13 am ]Bedziecie koło Opola,to wpadnijcie na herbatkę Stary nie boisz się :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Pomysl niezły - Karpacz, Szklarska, Jakuszyce - ładne winkle, lasy, a za szczytem - Harrachov i tylko 150 km do Pragi.No w końcu jakaś piękna sprawa, moje rejony :mrgreen: do Pragi mam bliżej niż do Wrocka :notworthy: Tylko że w górach potrafi być zimno jeszcze w połowie kwietnia.To pojedziemy w późnijeszym terminie... maj i czerwiec też pięknie brzmi 8) Bedziecie koło Opola,to wpadnijcie na herbatkę.Moje rancho leży 23 km przed Opolem, na trasie 454 ( Namysłów -Opole ).Kromka chleba tez się znajdzie i smalec.Jeszcze zaproszenie od Starego Sierżanta, to już w ogóle wypasik... kromeczka chleba to brzmi pięknie :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Przepuścimy coś nie coś przez kormeczkę chleba :?: :notworthy: :mrgreen: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Przepuścimy coś nie coś przez kormeczkę chleba :?: :notworthy: :mrgreen: :notworthy:No przeca o suchym pysku nie będziemy "obiedać" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Obiecałem chlebek ze smalcem i słowa dotrzymam.Ale reszta " dodatków " zależy od Was.W razie czego woda po ogórkach na drugi dzien też się znajdzie. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Czołem weekend już tuż tuż a tutaj cisza, czyżby nic się nie działo?? Niemożliwe. Może piątek wieczór mały wymarsz do miasta?? Co pijaki na to??Proponuje aby skrócił bicie piany ustawkę na godz 20 w Rynku. Kto się melduje?? Będzie okazja wypić zdrowie Dziadka hahahajerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 No to ja za kare jade do domu Mr. GreenKara Ci się należy! Jak najbardziej! :mrgreen: Bedziecie koło Opola' date='to wpadnijcie na herbatkę[/quote']Ja nie omieszkam zawitać kiedyś..... :) Z przyjemnością! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 AA to jednak zostaje we Wrocku :) 8) To co dzisiaj ustawka ale po 21 ok :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 nie wiem nikt si enie odzywa, wiec ja poumaiwalem sie juz jakby co dajcie znac jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Jerry - sorry, ale jadąc samochodem od południa, nie miałem dojścia do netu ;) >zmontowaliśmy coś na wzór prowizorki i wyszło z tego niezłe spotkanko (do 3.00). Była nawet - ale założę się, że nie pamięta- siostra Burka, niejaka Astarte. Miała jakieś zaburzenia w przepływie mikroprądów pod kopułą ... :mrgreen: ... trzecia w nocy, plac Solny ... ale hardcore !!! :mrgreen: Foty są !!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Qrde że nie walnąłem foty z tylnego siedzenia Astry........ :) A może lepiej, że tego nie zrobiłem... 8O :? :arrow: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi