Jump to content

Imprezy we Wrocku - spamerzy z Pasteura i reszta

Kaśka
 Share

Recommended Posts

Ze względu na to, że na temacie

http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=34851

zaśmieciliście spamami postanowiłam założyć kolejny temat, gdzie będziemy wpisywać wszystkie imprezy :evil: , zaproszenia :) oraz wrażenia po ;)

Tam już nie zaśmiecajmy.

Mam nadzieję, że Michał w tym temacie pozwoli nam pospamować :twisted:

Kolejna impreza w sobotę 26-27.11 przed motobazarkiem :mrgreen: .

No to mi się podoba 8) ... ale może raczej PO a najlepiej W TRAKCIE :lol: (albo i to, i to :twisted: ), bo na bazarek wypadałoby iść wcześniej, jeżeli ktoś ma coś chodliwego do kupienia 8)

pzdr @starte

Czeski juz był, więc może Od zmierzchu przed motobazarkiem ? Kolokwia Wam nie kolidują ?

Słyszałem też o jakimś Orlim Gnieździe, gdzieś w okolicach lotniska. Nigdy tam nie byłem, ale ponoć bractwo motocyklowe się tam zbiera ? Czy coś wiecie na ten temat ?

Kolokwia Wam nie kolidują ?

Kruca i tu wlasnie jest problem bo my z Pgr'em mamy 28 kolo z anala 2 ;) Ale postaramy sie zaglebic w temat calek i innych pie**ol w ciagu tygodnia tak coby weekend miec wolny :lol:

Trzymajcie za nas kciuki - zaczynam od zaraz :)

kurna kruca fux alleluja:P kurde juz mnie opierdzielaja ze przestalem forum zasmiecac i spamowa ze ino chyba trzy posty wypocilem:) i nie wierzcie cotletowi, bo prawie zawsze jak sie uczymy wszyscy razem, czyli tak jak dzisiaj, to sie zawsze konczy w alibi... a pozniej jest kurna znowu cos spier......m:P

Bez Was nie idę ! Jedna smutna impreza w roku mi wystarczy.Przekładamy imprezę po 28 XI !!! I żeby Was naukowcy zdopingować... za zaliczone koło: na 3 - piwko, na 4 - 3 piwka, na 5 - wieża na mój koszt. Indeksy lub kolo do wglądu ! I to się nazywa motywacja i promocja Polskiej Nauki !!! :)

Kruca i tu wlasnie jest problem bo my z Pgr'em mamy 28 kolo z anala 2

no muszą cłopaki troche poćwiczyć... W końcu spią razem :twisted:

A tak serio' date=' to trzeba na motobazar sie przygotować:)

Ja tam przed motobazarkiem nie piję bo chciałabym sobie motocykl dla siebie wybrać .

A po pijaku to się okaże, że wsk-ą wyjechałam

Już my przypilnujemy, byś tą WSK-e miała śliczną ;)

Ja myślę, że jeszcze bydziemy pić w sobotę przed bazarem, a na bazar i tak trafimy o 8.00. Ja osobiście mam w poniedziałek dwa koła: z równań różniczkowych i z geometrii wykreślnej, ale pewne rzeczy są ciężkie do uniknięcia. :) ;) :P

[ Dopisane: 14 ]

A tak w ogóle to kto idzie na bazar, żebyśmy się zgadali i razem poszli :?:

Szkoda' date=' że mam do Was tak daleko ;)

Kruca i tu wlasnie jest problem bo my z Pgr'em mamy 28 kolo z anala 2 :)

8O To ćwiczcie ... tzn. uczcię się :P :-D :-D :-D

Bez Was nie idę ! Jedna smutna impreza w roku mi wystarczy.Przekładamy imprezę po 28 XI !!! I żeby Was naukowcy zdopingować... za zaliczone koło: na 3 - piwko' date=' na 4 - 3 piwka, na 5 - wieża na mój koszt. Indeksy lub kolo do wglądu ! I to się nazywa motywacja i promocja Polskiej Nauki !!! :P[/quote']

O w mordę, jak by taką motywację na uczelni wprowadzili, to chyba bym stypendium naukowe miała :mrgreen: :-D :-D :-D

Pozdr