Prot Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Jest jeszcze. Byłem tam jakieś dwa miesiące temu z ciekawości. Wszedłem .... i wyszedłem. Wejście jest zupełnie z drugiej strony. Ale już niestety nie ten klimat. A może nie miałem szczęścia tego dnia.Staszek nie rób scen nie ściemniaj ino na impre do nas do wrocka dawaj Staszek Ty to masz chody. Ja w tę pijacką grupę pół roku się wbijałem i nie mogłem. A tu masz ... pierwszy post i zaproszenie od Naczelnego Szamana ! Ty to się PGR chyba starzejesz ! Chłopaków na kredensach zapraszasz, uszczypliwości na temat motocykli nam szczędząc ? No ... no ... a może Ty w tym garażu, z tego FZX-a jakiegoś chromowanego ogóra składasz ? :notworthy:A tak serio - jako starszy plemienia Ślężan potwierdzam zaproszenie, kiedy tylko czas Ci pozwoli. Można, trzeba i warto to przeżyć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 dzięki, patrząc na częstotliwość imprez to chybakażdy kalendarz da sie do Was dopasować... tylko jakich kredensach??? Mojej yamaszce do goldwinga to jeszcze parę kilo brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Ja tam nie wiem na czym stachu wymiata i zarywa laski ale jak łoił we Wrocku to już ma plusa :twisted: Prot. Nic się nie bój może nawet Ci się spodoba bo trochę chromu już zostało nałożone a jeszcze troszkę zostanie. Tylko dularów brakuje ale damy rade :!: Ale ogóra to z tego nie będzie (bleee) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 tylko jakich kredensach??? Mojej yamaszce do goldwinga to jeszcze parę kilo brakuje...U nich wszystko co jest cięższe od skutera to kredens !!! :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 U nich czyli u kogo u ruskich czy jak :?: Moj a woryginale wazy 216 lub 220 na sucho (roznie podają)Mishela grat jeszcze wiercej a cotleta i bejza po 180 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 o czym Ty do młodzieży mówisz ... Rura ... oni nie mają pojęcia o Tym Kultowym Klubie Prot oni tzn kto??? ja akurat Rurę pamiętam z innej nieprzyjemnej historii, kiedyś jak z paskiem na głowie biegałem miałem bliskie spotkania w ogolonymi we flayers'ach hehe ale daliśmy rade tak zapraszali, że później do Ryniaszku po posiłki gonili. Ale fakt to już inne miejsce inny klimat inni ludzie, etc... To se newrati :notworthy: jerryPS. Prot a kiedyś mówiłeś, że nigdy nie będziesz patrzył na moto przez pryzmat Kredens, Platik, itd cóż za zmiana ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Moj a woryginale wazy 216 lub 220 na sucho (roznie podają) Mój ... hmmm ... który fragment ? :mrgreen: Mishela grat jeszcze wiercej a cotleta i bejza po 180Astarte i Kaśki też po 180 kg - czyli damskie mata chopy motóry !!! :mrgreen: :mrgreen: [ Dopisane: 05-01-2006' date=' 16:29[/i'] ]PS. Prot a kiedyś mówiłeś' date=' że nigdy nie będziesz patrzył na moto przez pryzmat Kredens, Platik, itd cóż za zmiana ??[/quote']a bo ... bo ... bo mi się przypomniało, jak się na mnie woziliście ... z zazdrości !!! :mrgreen: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Astarte i Kaśki też po 180 kg - czyli damskie mata chopy motóry !!! Mr. Green Mr. Green Ale nasze lepiej ciagna... :twisted: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 a bo ... bo ... bo mi się przypomniało' date=' jak się na mnie woziliście ... z zazdrości !!! Mr. Green Buttrock[/quote'] łoki licytować się nie będziemy co który ma i na czym śmiga kredens jest kredensem a plastik plastikiem grunt to FLY AWAY :lol: :lol: jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Astarte i Kaśki też po 180 kg - czyli damskie mata chopy motóry !!! Mr. Green Mr. Green Ale nasze lepiej ciagna... :twisted: :notworthy:Wierzę wam na słowo, że lepiej ciągniecie... nie dane mi było spróbować niestety ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Wierzę wam na słowo' date=' że lepiej ciągniecie... nie dane mi było spróbować niestety Razz[/quote']Nie my tylko nasze sprzety zboku jeden :twisted: A tak wogole to SSIJ :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Wczorajsza impreza została zaliczona do bardzo udanych :mrgreen: Teledysk oglądnięty, piwo wypite i policji nawet nie było :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Za to dzisiejsza ( PGR Treffen) spalona jak nigdy :mrgreen: :buttrock: [ Dopisane: Wtorek Styczeń 10, 2006 5:52 pm ]Teraz cisza zadnych imprez az do odwolania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 13 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 My z Procikiem dziś do Wrocka wróciliśmy, piątek, piękny wieczór i żadna malusieńka imprezka się nie szykuje :?: Może z okazji weekendu jakieś malusieńkie zimniutkie piweczko :roll: :D :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Daj spokój Kasia studentom. Niech się uczą, bo nam to straszne tłuki rosną :mrgreen: A my potrzebujemy motocyklistów naukowców:doktorów, docentów ... My na browarka a reszta do książek. Dawaj na PW omówić szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi