zbyszekpa Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Witamzamierzam na wiosnę kupić Night-roda lub Warriora. Jak myślicie co wybrać?Teraz jeżdże Virago 535 2003r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubacek Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Warriora kup to prawie jak v-max ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Vyrodka, kupisz legendę a moto dostaniesz za darmo ;) A tak poza tym mocna maszyna, dobre właściwości jezdne i perstiż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 zamierzam na wiosnę kupić Night-roda lub Warriora. Jak myślicie co wybrać? Z tych dwóch to ja bym brał Night Roda. Sporo ładniejszy i szybszy od Worriora a poza tym Harley (ze wszystkimi zaletami i wadami) :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpa Opublikowano 20 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Witamwidzę że temat ruszył, jestem ciekaw opinii tych co jeżdżą na V-rod'ach, zwłaszcze jeżeli chodzi o częstotliwość wizyt w serwisie i poziom spalania (gdzieś czytałem że ponad 10l) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 ojj jak ja bardzo bym chciał miec taki dylemat :twisted: :) a powaznie mysle ze HD bym wybrał ale tez jest chyba duza roznica cenowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpa Opublikowano 21 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 w cenie dużej różnicy nie ma( oczywiście jak na te kwoty)Warrior to ok. 62 tys, a H-D Night rod to 74 tys. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiuniemowa Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 O kurde, jeśli to Dla Ciebie żadna różnica to weź Yamahe, a t e 12 tys różnicy (przecież to nic) daj mnie, kupie sobie fajnego Hornecika :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpa Opublikowano 21 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 KoledzyNie zrozumcie mnie żle ale przy takim wydatku i zakupie w leasingu to nie jest duża różnica. t e 12 tys różnicy (przecież to nic) daj mnie podobno PIS z LPR rozdaj kasę, napisz do nich. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiuniemowa Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 To pewnie wiążę się z przystąpieniem do jednej z tych partii, nie rodzinie tego nie zrobie ;) :) A tak na poważnie jeśli masz takie możliwośći finansowe to w gre wchodzi tylko HD, przecież v rody to już legenda, no i z dołu lepiej ciągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 przecież v rody to już legenda, no i z dołu lepiej ciągnie. A skąd masz te informacje? V-rod raczej chłodno (delikatnie mówiąc) został przyjęty przez harleyowych ortodoxów :) . I napewno lepiej nie ciągnie z dołu od Worriora. No chyba, że mamy różne wyobrażenie co to "dół". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiuniemowa Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Nie obchodzi mnie zdanie nadętych snobów ;) A co do tego ciągnięcia z dołu to czytałem w książce lidera Hell's Angels że HD ogólnie ma większą moc z dołu od japończyków i tym sie zasugerowałem :) ogólnie HD oprócz v roda czy buella mnie nie kręci totez się tym nie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Nie obchodzi mnie zdanie nadętych snobów ;)Ale to własnie te snoby kupują V-rody :P A co do tego ciągnięcia z dołu to czytałem w książce lidera Hell's Angels że HD ogólnie ma większą moc z dołu od japończyków i tym sie zasugerowałem :) Źle przeczytałeś. Berger mówił o klasycznych H-D. O V-rodzie niema w jego książce ani słowa. Zresztą to co mówi nijak ma sie do prawdy bo wiekszośc japońskich V twinów ma większy moment od H-D. A taki Worrior ma około 40% wiecej Nm niż V-rod. I pryz mniejszych obrotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Witamzamierzam na wiosnę kupić Night-roda lub Warriora. Jak myślicie co wybrać?Teraz jeżdże Virago 535 2003r. wracając do tematu ja osobiście gdybym miałÂ wybrać wybrałÂ bym HD1. mimo większej ceny wartość nie spada drastycznie w czasie użytkowania2. jest on jeszcze dość nieznany na polskim rynku - stajesz się swego rodzaju pionierem3. możesz pozwolić sobie na to aby być snopbem w wielu przypadkach - z zazdrości inni będą ci to wytykać 4. oba napędy motocykli są przedstawiane jako super - ale porche ma swoją renomę5. oba są brzydkie (lecz to kwestia gostu) jednak HD trochę mniej 6. róźnica 9 tys. złotych bo taka będzie pomiędzy wersją czarną warriora 2006 a wspomnianym HD - nie jest tak duża biorąc pod uwagę że yamaha daje 1 rok gwarancji a HD 2 lata. A tak naprawdę to podjedz jednego dnia aby zobaczyć oba motocykle - ten na którego widok będziesz czułÂ to coś powinien z tobą pozostać. pozdrawiam.A tak serio - to kup INDIANA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiuniemowa Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Źle przeczytałeś. Berger mówił o klasycznych H-D. O V-rodzie niema w jego książce ani słowa. Zresztą to co mówi nijak ma sie do prawdy bo wiekszośc japońskich V twinów ma większy moment od H-D. A taki Worrior ma około 40% wiecej Nm niż V-rod. I pryz mniejszych obrotach. Niech i tak będzie, nie znam sie ale kupiłbym HD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi