Nitomen Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 kto wie jak nazywa sie i ile kosztuje kask wygladajacy na kask enduro ale z pelna szyba z przodu wiem ze ktos na forum ma taki KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warrior.gwe Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Po kilku przymiarkach Suomy, AGV, Caberg, Lazer, Nolan kupiłem Caberga 104 Groove. Był najwygodniejszy, najładniejszy po prostu the best. Jeździ mi się w nim bardzo dobrze 8) :lol: . Polecam. http://www.caberg-helm.com/home.aspx?xL=e&...XL+XXL_adc&xPC= PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuk Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Wlasnie stalem sie szczesliwym posiadaczem SHOEI XR-1000. Nie wiem czy nie przeplacilem (200 funtow za czarna, niemalowana wersje), ale wali mi to bo kask jest genialny i lezy mi na glowie jak poduszka. dostalem do niego szybke antyprujaca (ale nie naklejke, tylko taka specjalna dopinana na dwuch klipsikach). i wszyscy narzekaja ze shoei sa glosne, ale w porownaniu do nolana i HJC (troche w nich jezdzilem) Shoei jest cichutki jak myszka. Mialem tylko problem z rozmiarem, bo M byl ciut za maly, a L idealny. Ale wybralem mniejszy, bo jak kiedys kupowalem hjc to byl idealny, ale po kilku dniach jezdzenia stal sie luzniejszy, i ogolnie wpienial. Zobaczymy jak bedzie. Ogolnie jestem bardzo szczesliwy. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 No to pogratulowac, 200 funtów kupa forsy ale pewnie było warto, w koncu co SHOEI to SHOEI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Warrior daj znac jak sie sprawuje ten Caberg w trasie bo zainteresowałeś mnie tym modelem. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 No, no A ja poproszę o jakies gadki-szmatki na temat Sharka S800. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Ja mam integrala Airoh Krypton. Nie podwiewa, wygodny, ale ciut za głośny, tak od 80km/h i w górę. Przyznam się, że chciałem szczękowca, ale nie było mnie stać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Witam .Mam pytanko potrzebuje kupić najtańszy kask Crossowy,ma on być dla pasażera ,który pewnie raz na tydzień by się za mną przejechał.Czy to jest coś warte: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=48499098 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuk Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Małe pytanko.Za ile, gdzie, ewentualnie ile trzeba czekac po zamowieniu, mozna dostac ciemną szybke do SHOEI XR-1000. Nie chodzi mi o lekko przyciemnioną tylko bardzo ciemną (podobno nie mozna ich sprzedawac legalnie w sklepach, bo to tak jak za bardzo przyciemnione szyby w samochodzie). Wielkie dzieki za pomoc. Pozdro i 3mk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Rider Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 mysle ze dla poczatkujacych motocyklistow odpowiednie sa kaski MAX(np model 603) cena ok 230zl solidnie wykonane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamesko Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Powitać, Co myslicie o kaskach firmy Probiker? Interesuje mnie zakup X10 lub jakiegos Uvexa. Moge na to wydac max.600zl, ale jesli nie paruje za bardzo to najlepiej jak najmniej.To jest dla mnie najwazniejsze kryterium. Oczywiscie najlepiej jakby byl tez ladnie pomalowany i mial dobra wentylacje. Prosze o zdania na temat kaskow tych firm, bo niczego konkretnego nie znalazlem w poprzednich postach :? Nie musz tez chyba dodawac, ze nie moze to byc szajs ktory rozleci sie przy najmniejszej wywrotce 8) Z gory dzieki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miłka Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Hej!!Przejrzałam właśnie informację o kaskach i dalej nie wiem jaki kask kupić. Chciałabym dość dobru kask do 400zł na choppera. Niestety droższego nie mogę(tzn coś ciut droższego przejdzie, ale bez szaleństw) kupić bo wczoraj motocykl kupiłam, a jeszcze kupa wydatków przede mną. Proszę doradźcie mi coś.Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miłka Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Ha!Przed chwilą pisałam Pierwszy raz z forum korzystam. Dziś zostałam do tego zmuszona. Kupiłam w końcu sobie motocykl i potrzebuję paru fachowych porad. Oto mój główny problem. Musze zabezpieczyć jakoś motocykl przed kradzieżą. Przeczytałam parę artykułów na temat różnych blokad, lin stalowych i różnych innych cudów. No i myślałam o kupnie liny stalowej elastycznej (żeby motocykl np do latarni przytwierdzić)firmu Magnum (model Ultimate Cable- strona www.magnum.pl tam wszystko tam jest).Jeśli faktycznie taka linka to dobre rozwiązanie to jakiej firmy najlepiej lub jakiej ewentualnie(chodzi o pieniądze, których niestety wiele nie ma)? Doradźcie mi coś proszę.Z góry dziekuje i proszę o szybką odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Ale to jest chyba temat o kaskach o ile jeszcze umiem czytac... Miłka załóż osobny temat opisujący dręczącą Cię sprawę a w tym temacie zostańmy przy kasakch... Ma ktoś jakies info nt kasków z katalogu Polo wypuszczanych pod logo NEXO :?: Wyglądają całkiem całkiem a i ceny nie są z marsa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuk Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Dzis kupilem Kask dla mojego plecaczka. Jest to NITRO N311-v. Zaplacilem tylko 300 zeta, a kask wydaje się w miare solidny i jest dość wygodny. Oczywiście różni sie troszke jakością od mojego SHOEI XR 1000 ale za te pieniądze kask???!!! W sumie to sie w nim tylko troszke przejechalem, i nie moge o nim za wiele powiedzieć, ale podczas przejażdżki szybka ani troche nie zaparowala, i jest dość wygodny (nie wiem jak z dłuższą podróżą) i wygląda na solidnie wykonany. Zdam jeszcze relacje po pierwszym tysiącu (a raczej moja kobieta zda mi, a ja wam :P :lol: ). To tyle Pozdro i 3mk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi