Nitomen Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 zalezy 350 troszke z slaba 30 koni ledwie i zawiecha troszke slaba ale za to masa nie duza Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 No wiesz kolega rtomek przesiada się z Hondy MT50 a więc moim zdaniem tej mocy nie będzie tak mało :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtomek Opublikowano 20 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 no powinno wystarczyć na jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 no powinno wystarczyć na jakiś czas DR 350 POWINNA CI WYSTARCZYC, STRZALEK MIAL TO NIECH CI POOWIE JAK TEN MOTOR CHODZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 O DRce jest cały temet. Dla mnie ten motocykl to jeden z badziej udanych modeli. Bardzo dobrze wspominam ten motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtomek Opublikowano 21 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 a z ktorgo roku była ta twoja DR :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 a z ktorgo roku była ta twoja DR Question 93 i nic przy niej nie robiłęm oprócz wymiany oleju i fitra. Cały czas tylko lałem benzyne. Motorek w terenie potrafi naprawde wiele bo przejechałem nia całą trase rajdu enduro i jakoś nei było mi wcale ciężej niż innym na wyczynowych sprzętach. Fotki masz w moim podpisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtomek Opublikowano 21 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 no naprawde ładnaa co powiesz na temat tych 2 :?: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=71427179http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M124429 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 a co powiesz na temat tych 2 Questionhttp://moto.allegro.pl/show_item.php?item=71427179http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M124429 że są bardzo drogie. Ta 93 shc wygląda nieezle ale z obrazka to mało da sie powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Ceny gigantyczne jednak Strzałku Twoja Drka była mega okazją!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Ceny gigantyczne jednak Strzałku Twoja Drka była mega okazją!! Według mnie to była normalna cena a nie okazja. chociaż sprzedała sie na drugio dzień po wystwieniu aukcji :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 ja sprzedalem suzi rm 125 w bdb stanie za 8 a od siebie dalem jeszcze jakies oleje, zestaw tlokowy vertex, komplet uszczelek kirerownice renthala (2-ga) zebatke tyl. Byl to rok 00 a sprzedawalem ja w sierpniu tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtomek Opublikowano 21 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 a 40tys km to nie jest mało to powiadacie ze szukać narazie spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Jesli szukasz DR 350 to bierz taka po 95 roku- ma inne zawieszenie(cartrige) z przodu- lepiej nadajace sie do skokow- wyskokow.No i nie myl XR600 z Xl 650, bo XR 650R to inna polka cenowa choc motocykl z bardzo dobra opinia w USA(wszyscy chca kupicn uzywke, ale nikt nie sprzedaje- jak sprzedaje to tylko pare $ mniej niz nowka z salonu- wszystko przez te wyscigi BAJA 1000).Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 wszystko przez te wyscigi BAJA 1000).Janek.ano. w tym filmie dust to flory jezdzily same xr'y 0.- to cos musi znaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi