Staszek_s Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 A do bulldoga, mimo iż nie chopper i nie plastik też taki pług pasuje! Tylko że on w oryginale taki dość skomplikowany ma wygląd i trzeba będzie oryginał zakupić... Zaboli trochę ale czego nie robi sie dla poprawienia wyglądu!PzdrP.S. W GM ogłasza sie chłopak z Leszna, dorabia takie pługi. Kupiłem od niego 2 sztuki do monstera i były okej, za cenę: z laminatu 130 (niepomalowany), oblepiony karbonewm (zresztą brzydkim) 220. Jego dane to Sławek Karbiak , maila znajde bo mam w poczcie zachowane, jakby ktoś chciał. Zreszta w każdym numerze GM się ogłasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Witam.Prace nad pługiem się trochę przesunęły, ale dziś udało mi się za niego w końcu zabrać.Kształt jest inny i teraz pług wygląda lżej (może zdjęcia tego nie oddają ale tak jest)Dzisiaj zacząłem nakładać włókno, wyszło chyba nieźle biorąc pod uwagę ze dopiero się uczę tej sztuki a na zdjęciu widać dopiero dzisiejsze pierwsze warstwy.Jutro nałożę kolejne ostatnie już warstwy włókna a po jutrze już zacznie się szpachlowanie całości.Będę informował na bieżąco mam nadzieje, że się uda to zrobić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Powienien być GIT, chociaż ten pierwszy też nie był zły. Obkliłeś styropian taśmą :?: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Niezle to wyglada. Napisz ile cię to kosztowałoW necie widziałem takie rzeczy po około 800-1000 zł co jak dla mnie jest lekka przesadą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Styropian na formę podbierałem z budowy :notworthy:Obkleiłem go taśmą bo żywica z utwardzaczem topią styropian. Koszt włókna to około 10 zł paczka (0,5 mkw) i starczy na taki pług Żywica 24 zł utwardzacz 6 przy czym też żywicy nawet nie wykorzystałem w 1/4Ogólnie zostało mi materiału na jeszcze 3 takie pługi bo kupiłem za dużo włókna :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 To klasa. Wrzuć fotki jak będzie gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 a mój już u lakiernika :mrgreen: jak wróci to sie pochwalę :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Już z PROC-em mamy nowy szatański plan co do domowej wytwórni plastików (ale to na razie tajemnica) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Już z PROC-em mamy nowy szatański plan co do domowej wytwórni plastików (ale to na razie tajemnica) :mrgreen: ...a no mamyco tu dużo gadać - będzie się działo :twisted: [ Dopisane: Niedziela Luty 26' date=' 2006 4:54 pm[/i'] ]Kurcze zapomniałem o tym temacie... Tak wyglądał pług kilka dni temu:http://www.bikepics.com/pics/pics/kawasaki...pics-521550.jpghttp://www.bikepics.com/pics/pics/kawasaki...pics-521547.jpg Odpocznę jeszcze chwile po obiedzie i ruszam kombinować jakieś mocowanie do ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi