burdelo1 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 witajta opy w następny piękny dzionek latać mi się chcelogo zajefajne - co nie :D robimy nadruki na koszulki i kamizelki może jakieś naklejki na :D i przypominam o sylwku 2006 [ Dopisane: 13-12-2005, 09:14 ]acha cza powiadomić reszte opa o forum ( podać adres ) bo kupa ludka niema pojęcia że jesteśmy tutaj . Powiadomcie swoich bolców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrmaz Opublikowano 13 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 L O G O ZAJEBISTE!!!!!!!!!!!!!!!!! hehe (czekam na naszywki :D ) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdelo1 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 mine- o - manety siedze w robocie i się opier... am. latam po inter tam i spowrotem aż mnie oświeciło jak wpełzałem na strone tego klubu z Niemiec i cooooo :!: zgupiałem bo doczytałem że gebelsy miały wpaść 05.12.2005 do tego domu Dziecka co obiecaliśmy ich odwiedzać i tym podobne dyrdymały. Zrobili paczki Mikołajkowe - więc opy do roboty robimy ściepe po pare złociszy wybieramy delegacje robimy paki pod choinke i zapier....y do nich .MINETY kto jest za bo ja tak piszta :b [ Dopisane: 13-12-2005, 10:41 ]NO CO jak GRUPA ,, BOLCE " to BOLCE coś ma się dziać jak nie to się wypisuje [ Dopisane: 13-12-2005, 12:44 ]http://www.mmj.pl/~cichy/motylek.swf [ Dopisane: 13-12-2005, 12:45 ]zaglądnijcie tam [ Dopisane: 13-12-2005, 16:15 ]PS Wodzu jako że ty najbardziej się obijasz wskakuj w kamasze i zapier....j do siostry nie jednokrotnie :?: przełożonej :D zrób wywiad ile dzieciaków jest i wjakim przedziale wiekowym AAAAAA potem ubierzemy cię w Gwiazdora ( tylko trochę mikrego ) i wręczysz paczki a niejednokrotnie położonej coś innego acha tylko nie zamykaj drzwi przed nosem ;) [ Dopisane: 13-12-2005, 19:16 ]witajta opy w niedziele obowiązkowo o godz. 17.00 spotkanie u Bolenia będzie omawiany udział manet w Wielkiej Orkiestrze Świątecznej Pomocy ( będzie przedstawiciel WOŚP ) oraz spotkań ( pisałem na forum 1-sza niedziela miesiąca ) i tym podobne dyrdymały . :D :lapagora: Sylwester 2006 są już chętni a na resztę czekam tylko do jutra jagby co to kontakt łysy ( acha sylwek jest w górach ( Karpacz ) można z dzieciakami ( kulig , jazda konno , wielbłąd itp. Wielbłąd prawdziwy poprostu organizator ma cyrk objazdowy a pozatym wiele atrakcji ) :D Tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 siemankooto wstępny projekt naszej klubowej stronki http://www.moto.akcent.pl/moto/sempo/bolce.html :D a teraz wszystkich bolców o opinie prosimy, zaznaczam że stronka jest cały czas w dudowie :arrow: Mamy już zajefajne logo, teraz potrzebneby było zdjącie całej ekipy (raczej takiego jeszcze nie ma, wiec trzeba będzie zrobić przy jakiejś okazji), obecnie na stronie wrzucone jest foto starej ekipyz czasów zebrań w Kruszynie. No i trzeba by zdjąci naszych towarzyszy :D wraz z ich sprzetami, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WODZU Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 [ Dopisane: 13-12-2005, 16:15 ]PS Wodzu jako że ty najbardziej się obijasz wskakuj w kamasze i zapier....j do siostry nie jednokrotnie :?: przełożonej :D zrób wywiad ile dzieciaków jest i wjakim przedziale wiekowym AAAAAA potem ubierzemy cię w Gwiazdora ( tylko trochę mikrego ) i wręczysz paczki a niejednokrotnie położonej coś innego acha tylko nie zamykaj drzwi przed nosem ;) Łysy!!! :oops: Ocipiałeś!? Ja to moge zostać góra...Elfem, Mikołajem będzie Claudiusz bo ma brzuch :lol: Paczki , jak najbardziej o dzieciach będe wiedział do Niedzieli. [ Dopisane: 14-12-2005, 11:08 ]:D :D :lol: :lapagora: Jakie Fajne te Buzki! :!: To Tak, proponowałbym sie udać z Santa Claus(diusz) do DD w 1y Dzień świąt Christmas na godzinke i sprawić miłą niespodziankę.SEMPO może usiądziemy razem nad stroną?w sobote albo w piatek?Mam kilka fajnych pomysłów, proponuje aby każdy wysłał do SEMPO fotkę na swojej maszynie, z żoną, z dziećmi,z psem,z rodzicami,z Lechem Kaczyńskim albo Michaelem Jaksonem, jakąkolwiek.Może być na kole tylko żeby twarz była widoczna, należy załączyć oświadczenie o przetważaniu danych osobowych - zgoda :P Tylko nie wysyłajcie zdjęć paszportowych, może być natomiast fotka z Komendy Powiatowej policji ( dwie)z tym numerkiem ;) Zima zbliża się ku końcowi ;) Dlatego też fajnie by było już zrobić kalendarz imprez zgodnie ze statutem, i innych do połowy stycznia. SZAKUNEC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdelo1 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Wtajta opy przypominam SPOTKANIE U BOLENIA 18.12.2005 OBOWIĄZKOWE znalazłem wykonawce kamizelek i loga na nich ceny znam Wodzu -powiadom swoichSempo- powiadom swoich i kraśnik ja biore - bolec Cza się złożyć dla dzieci [ Dopisane: 14-12-2005, 12:00 ]Acha OPY nie wytrzymałem i Laaaaaaaaatałem dzisiaj jestem w robocie i się patrzę na moją SUZI :D :D Piękna ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 bo doczytałem że gebelsy miały wpaść 05.12.2005 do tego domu Dziecka co obiecaliśmy ich odwiedzać i tym podobne dyrdymały. .. jesli Bolesławiecki Dom Dziecka posiada już wsparcie maneciarzy to może poszukać by miejsca w którym byc może ludzie bardziej potrzebują pomocy (hospicjum w Nowogrodżcu - byliście tam, straszne miejsce; dzieciaki po chemioterapii na oddziałach onkologicznych; itd.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdelo1 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 MaDaFaKa może i masz racje cza przedysktować na zebraniu. mam nadzieje że będziesz bo jak nie to znowu trzy igły tylko teraz lewa strona :D [ Dopisane: 14-12-2005, 13:01 ] Dlatego też fajnie by było już zrobić kalendarz imprez zgodnie ze statutem, i innych do połowy stycznia. A ja mam już plan imprez na rok 2006 poniedziałek - jeden browarekwtorek - dwaśroda - trzyczwartek - czterypiątek - pięćsobota - sześćniedziela - flaszka i tak przez cały rok :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 [ Dopisane: 13-12-2005, 16:15 ] [ Dopisane: 14-12-2005, 11:08 ] SEMPO może usiądziemy razem nad stroną?w sobote albo w piatek?Mam kilka fajnych pomysłów, eloo WODZU, jak najbardziej zapraszam do mnie, przyda sie nowa wizja strony (mi jakoś pomysłów zabrakło) :roll: . Jak byś mógł to zapraszam w piątek po południu (jeszcze skontaktujemy sie telefonicznie) będzie moża spokojnie siąść przy jakimś piffku :D . Co do tych zdjęć to wysyłajcie mi je na maila [email protected] no, a wy obecni tutaj (tzn. MaDaFaKa , burdelo i WODZU )dalibyście przykład i jako pierwsi przysłali swoje foty :D Dzisiaj zadzwonie do chłopaków z Kraśnika [ Dopisane: 14-12-2005, 13:32 ]aha :idea: , burdelo pogadaj z tym swoim kumplem co robił logo, żeby przygotował plakat reklamowy o WOŚP to co mamy zrobić to nasze małe otwarcie sezonu (o ile ten temat jest aktualny, bo mi za wiele na ten temat nie wiadomo) :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdelo1 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 siema odnośnie WOŚP to nic nas nie interesuje żadne plakaty . przekazałem jej logo. a zresztą wpadni na spotkanie to będziesz wiedział więcej. i inni też :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajek_adi Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Witam, jestem tu nowy :lol: chciałem wszystkich Bolców pozdrowic :P pozdrawiam Sempozapraszam wszystkich na http://tuning.b-c.pl/motocykle/ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdelo1 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Chyba pierwszy dzisiaj wlazłem na Forum :?: :?: Tak więc witaj ajek w świecie BOLCÓW. :P im więcej ludka tym weselej.Może będziesz miał pomysła żeby rozruszać tych psełdo BOLCÓW prócz oczywiście mnie :mrgreen: bo tylko odwiedzają forum od czasu do czasu :idea: Ps zajefajną stronke wstawiłeś :lapagora: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajek_adi Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Chyba pierwszy dzisiaj wlazłem na Forum :?: :?: Tak więc witaj ajek w świecie BOLCÓW. :P im więcej ludka tym weselej.Może będziesz miał pomysła żeby rozruszać tych psełdo BOLCÓW prócz oczywiście mnie :mrgreen: bo tylko odwiedzają forum od czasu do czasu :idea: Ps zajefajną stronke wstawiłeś :lapagora: :P dziękuje za miłe przywitanie burdelo1 :D bardzo chetnie pomoge rozruszac towarzystwo. dzieki za miła ocene stronki (staram sie) :D wstawilem wlasnie linka z logo BOLCÓW na mojej stronie ;) http://www.tuning.b-c.pl/motocykle pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Chyba pierwszy dzisiaj wlazłem na Forum :?: :?: Tak więc witaj ajek w świecie BOLCÓW. :P im więcej ludka tym weselej.Może będziesz miał pomysła żeby rozruszać tych psełdo BOLCÓW prócz oczywiście mnie :mrgreen: bo tylko odwiedzają forum od czasu do czasu :idea: Ps zajefajną stronke wstawiłeś :lapagora: :P siemano wszystkimhaaa... kto odwiedza ten odwiedza, a czego byś chciał zeby wszyscy skakali z radosci ze nie pogoda kijowa nie nadaje sie na jazde na moto :cry: Zobaczymy jak Bolce będą sie ruszać w niedziele (juz sie nie moge doczekac). Jak by nie patrzeć dalej nas tu mało coś :? Super Ajek ze wrzuciłeś na stronke link do naszej Bolcowej www :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdelo1 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zobaczymy jak Bolce będą sie ruszać w niedziele (juz sie nie moge doczekac). Jak by nie patrzeć dalej nas tu mało coś Właśnie Sempo martwi mnie :D że mało ludka a tym bardziej Bolców jest na forum może nie mają dostępu do neta ale to nic poradzim se :D :P :laughing: jak widać mamy nowego i to jest to jeszcze browarka postawi i będzie git Ps na dwie godziny jade do Kliczkowa do Santa Claus(diusz) jak wróce to pogadamy więc czatujcie Nara ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi