sempo Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Moze w zimie jest czas na zalozenie i zredagowanie stronki www' date=' dla naszego BOLCA ' date=' moze skoordynowac jakies dzialania na next sezon, chocby WOŚP[/quote''] jestem ZA!!!! co prawda moge byc w Bolcu tylko co weekend i to nie kazdy a w niedziele wieczorem wyjezdzam, to moze by tak spotkania przeniesc na sobote? POZDRO ja uważam że niedziela 17 godz jest najleprzym czasem na te spotkania, ponieważ w soboty wiekrzość chodzi na imprezy czy ma coś do roboty 8) co do wyjazdu do poznania na tor to czemu nie ale ciekawe czy VX bedzie chciał wbijać sie w winkle, aż sam jestem ciekawy bo on za skrętny nie jest [ Dopisane: 10-12-2005, 14:58 ]UWAGA !!! do wszystkich Bolców Ogłaszam za otwarty konkurs na logo naszego klubu !!! Jest ono nam niezbędne do min. stworzenia strony klubu. Apeluje do wszystkich zebranych tu o próbe stworzenia takowego, własne propozycje graficzne prosiłbym przesyłać na mój aderes [email protected] zebrane pojekty opublikuje do wglądu. Zamiast oglądać telewizje do roboty !!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdelo1 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 zara zara z tego co wiem logo już mamy wybrane jednomyślnie które zaproponował zresztą tak jak nazwe marek widziałem zajefajne :mrgreen: a co do siostry to wodzu bez doczepek tak czy nie to spotykamy się w niedziele u bolenia o 17.00 Nara :D A Sempo powiadom Waldiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 to jezeli możesz z łaski swojej przekazać mi to logo ponieważ podjołem już kroki w płodzeniu naszej stronki www, i by sie przydało mieć je (aha, ty masz je w wersji elektronicznej, czy na kartce nasmarowane?). Waldaskowi już mówiłem o spotkaniu, ale nie wiem czy przyjedzie jest zaabsorwowany swoją XTZ bo dostał cześci i teraz bawi sie w składamie puzzli :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdelo1 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Łysy, pamiętaj po tych kilku piwkach, aby nie wychodzić przez zamknięte drzwi!!!! MaDaFaKa i tak lepiej skończyłem od ciebie ( bez igły ) [ Dopisane: 10-12-2005, 20:49 ]Sempo jak tylko dostane to ci je dam być może ma już je Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 oki, jak mi sie uda jutro dotrzec to pogadamy na ten temat (jestem troche chory) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdelo1 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Dobra Bolce jutro o 17.00 u Bolenia . mnie już dzisiaj nie ma na forum obowiązki wzywają ( cza kobiete zadowolić ) Nara :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrmaz Opublikowano 12 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 no i jak tam na spotkaniu bylo? popili wszyscy... :) hehe. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdelo1 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Witajta opyNo i co Bolce miało być tyle ludka u bolenia na spotkaniu a tu :P gdyby nie stara ekipa to kicha byle tak dalej Ps A piwko lało się :split: lało i przez zamknięte drzwi nikt nie wyczodził tym razem przez okno :) :puchar: [ Dopisane: 12-12-2005, 07:39 ]Sempo mam logo jak mi ktoś wytłumaczy to puszcze to w obiek. juz je zeskanowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 niestety ze nikt z Łaziska squad nie pojawił sie ale nie moglismy (toczylismy z Waldim bój o czesci do XTZ na ebayu ) 8) . Coś nowego ustaliliście o czym powinnismy iedzieć??? Co do logo to jezeli masz je już na kompie to super, prosiłbym o podesłanie.Wczoraj po obiadku zrobiłem taki skromny projekt naszej strony http://www.moto.akcent.pl/moto/sempo/bolce.html (do wglądu) teraz prosze o ewentualne podpowiedzi co powinno sie znaleść na takwej stronce, co nie pasuje itd... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdelo1 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 niestety ze nikt z Łaziska squad nie pojawił sie ale nie moglismy (toczylismy z Waldim bój o czesci do XTZ na ebayu ) 8) . Coś nowego ustaliliście o czym powinnismy iedzieć??? Co do logo to jezeli masz je już na kompie to super' date=' prosiłbym o podesłanie.Wczoraj po obiadku zrobiłem taki skromny projekt naszej strony http://www.moto.akcent.pl/moto/sempo/bolce.html (do wglądu) teraz prosze o ewentualne podpowiedzi co powinno sie znaleść na takwej stronce, co nie pasuje itd... :roll: Sempo projekt ciekawy :) :P cza zrobić zdjęcie całej ekipy , dać zdjęcia z imprez , wypadów za miasto itp.odnośnie logo to mam go w kompie ale jestem noga w te gierki i napisz mi jak ci go wysłać :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 wyślij mi go mailem jako załącznik [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WODZU Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 CZOŁEM WARIATY! (może nie czołem ,bo sie żle kojarzy-30.11 :-D )SPOTKANIE - Logo mi sie osobiscie podoba, nawet bardzo!Tylko tzreba przedstawic je wszystkim zeby mogli sie ustosunkowac- demokracja. STRONKA - ogolnie OK , szate graficzna mozna by zmienic , galeria tak,aktualnosci tak, ekipa tak( z fota kazdego i jego maszyny), struktura- zeby kazda z dzielnic tez miala swoje miejsce.kalendarz imprez dolozyc, historie grupy i forum wlasne. Nazwe z Klub na Grupa.Herb miasta ( trzeba miec pozwolenie wladz miasta)jest prawnie zastrzezony.Zrobic dzial sport, turystyka,free style itp.Reszta sie dotrze z czasem. TERMINY SPOTKAN- póki jest zima lokal i bez zmian, jak bedzie jezdnie na drogach to wczesniej i w soboty moze, sie wymysli. WYJAZD DO POLO, LOUISA - po nowym roku proponuje SYLWESTER- jest jakas propozycja , nie przysluchalem sie bo bylem zje*any. POZDRO :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdelo1 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Sempo wysłałem ci logo sprawdź poczte :lol: odnośnie spotkań ostatni czas pokazał że co niedziela to niewypał :P dlatego proponuję w 1 - szą niedziele miesiąca :) po drugie SYLWESTER jest propozycja zrobienia tam gdzie Andrzejki pogadajcie z Bolcami i dajcie znać na forum czy się zgadzacie Kontakt - Łysy czas pilny bo to za trzy tygodnie. odpisujcie jak najprędzej nara :P [ Dopisane: 12-12-2005, 19:16 ]na sylwka są już chętne pary ( 4 ) 1 - Łysy + 12 - Klaudiusz + 13 - Warszawiak + 1 4 - Jacek + 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 jakie śliczne to nasze logo 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 No... dobre jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi