chrzan_007 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Tez chce 70ccc.Boje sie tylko rozwiercenie karterów.Znacie moze jakis zakład w łodzi gdzie to robią??Lub jakis gdzie wysyłam kartery i oni odsyłają mi spiłowane.I pytanie czy warto przerabiac, chodzi mi o spalanie i Vmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 a tak wogole to jak, gdzie i po co montuje sie te korki na wale?? [ Dopisane: 10-02-2006, 15:16 ]zeby wsadzic 60cm tez trzeba kartery przerabiac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornet Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Nie nietrzeba rozwiercać pod 60 a korki sie robi w te otwory w przeciwwagach wału.Robi sie je z korka i zalewa sie żywica.A robi sie je po toaby zmniejszyć szkodliwa pojemność skrzyni korbowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Nie nietrzeba rozwiercać pod 60 a korki sie robi w te otwory w przeciwwagach wału.Robi sie je z korka i zalewa sie żywica.A robi sie je po toaby zmniejszyć szkodliwa pojemność skrzyni korbowej Dokladnie, i silnik wtedy ma wieksze sprezanie wstepnie, moze obnizyc sie spalanie. Moc napewno jest udczuwalna, tylko ze przy tych korkach waly siadaja :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi