maxkls Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Kupilem alarm i mam problem z podpieciem odciecia zaplonu. Gdzie to cholerstwo trzeba wpiac w instalacje zeby dzialalo? To odciecie dziala jakby na odwrot Nie wylacza silnika pilotem natomiast przy zdalnym uruchamianiu silnika rozcina obwod Alarm to snoob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati27d Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 a co to za alarm ja kiedys podlanczalem taka centralke samochodowa do motoru to odciecie zaplonu zrobilem na module wyszukalem malo obciazony przewod i sie wpielem tam, tylko u mnie przy wylaczeniu alarmu rozwieralo obwod [ Dopisane: 13-11-2005, 09:07 ]w crosach wylaczenie zaplonu dziala na zasadzie doprowadzenia masy odpowiednim przewodem do cewki wtedy twoj alarm by dobrze dzialal ciekawe czy w normalnym motorze mozna taki przewod znalesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Zle podpiales kable w stacyjce. Różowy ma isc do plusa na przekreconej stacyjce. Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxkls Opublikowano 13 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Jest to alarm firmy snoob Wg schematu czerwony ma byc podpiety do + na stale ,brazowy do + ktory pojawia sie przy przy przelaczeniu stacyjki i on jest do zdalnego odpalania ,rozowy i szary sluza do odciecia zaplonu. Czyli rozowy do + za stacyjka a szary? Szczerze mowiac juz mnie krew zalewa z tym alarmem a schematy jaki podaje prducent czy importer to sie nadaja nie wiadomo do czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Po pierwsze czy mowimy o typie M686? Wedlug moich informacji ma byc tak:szary i brazowy = plus cewekrozowy = plus na zalaczonej stacyjceniebieski = przez stacyjke do kabla rozrusznikaczerwony = standardowo do zasilaniazolte do kierunkow, ale to przeciez wiadomo :P I olej to zdalne odpalanie, bo jeszcze Ci moto odjedzie :-D . Zauwaz, ze instrukcja nie mowi nic na temat tego, ze silnik zgasi sie automatycznie, jesli po xxx czasie nie pojawi sie w stacyjce kluczyk (inne testowane przez nas alarmy mialy wlasnie takie zabezpieczenie). Redakcyjnie testowalismy ostatnio ten alarm, ale na podlaczenie zdalnego odpalania nikt mnie nie namowi... Pozostale funkcje dzialaly w czasie testu poprawnie. http://www.skutery.net/akcesoria-produkt.asp?id=119 PS> a swoja droga to jakby ktos byl chetny to moge tanio odsprzedac ten alarm. Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 A co sadzicie o tym "czymś" http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=71790579Widział ktoś i może napisać jak działa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxkls Opublikowano 13 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Wlasnie taki kupilem i mecze sie z podpieciem Wszystkie modele snooba maja taki sam schemt podpiecia Przede wszystkim chodzi o to powiadomienie na pilota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezi81 Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Witam! Ja mam takie pytanie kupilem alarm patrol line i mechanik ktory zaklada to do mojego moto powiedzial ze odradza mi odciecie zaplonu poniewaz roznie to moze byc ze jak gdzies sie pojedzie to moze sie odlaczyc zaplon np na autostradzie lub nawet w czasie jazdy i moze byc to niebezpieczne. Chcialem sie dowiedziec czy mimo to warto zamontowac te odciecie zaplonu. Alarm nie jest byle jaki i sam juz nie wiem jak to rozwiazac. Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi