Gość gucio.motocyklista Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Jezdzilem takim pierdzipędem...fajne uczucie...widzisz kokpit prawie jak w scigu....dodajesz gazu a tam wwwwwwzzzziiiiuuuuutttt!!!!-bajeczny odglos dwusuwowej kosiarki :-D :-D normalnie wrazenia jak na lotnisku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Ja jak pojade do niemiec to sobie takie cos przywioze,tam mozna dostac za 50-100euro.bede miał jak mi sie wacha w rs-ce skończy zeby podskoczyc na stacje albo do piekarni po bułki hehe.. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Hehe Ale to jest Fajne jedziesz przez miasto jak cie pały zczają to bierzesz pod pache i idziesz z buta :-D :-D :P ;) I Zawsze masz radoche zę lejesz do pełna :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 13 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Tak przegladam sobie E-baya i tam pelno czesci tuningowych jest do tego :P Cylinder - 15Euro , Gaznik - 20Euro , nawet sportowe filterki paliwa sa :-D (nie wiem co w tym sportowego ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Ja czymś takim w życiu bym niewyjechał na ulice ... Najwyżej jeździć po jakiś parkingach pod marketami. Dla mnie to sie równa z tymi tandetnymi skuterami elektrycznymi z super marketów. A co do hulajnogi spalinowej, to widziałem kiedyś jak drogówka takiego jednego złapała. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuk Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Ja czymś takim w życiu bym niewyjechał na ulice ... Ja też nie bawie sie w jeżdżenie po ulicach, bo mnie to nie bawi. Po prostu ze znajomym czasami na parkingu pod tesso ścigamy sie do wyjeżdżenia paliwa ze zbiorniczków. Z tymi skuterami sie wiele nie mylisz, jakość wykonania jest rzeczywiście najgorsza, ale stary... ile to radochy... jak ludzie nie wiedzą co się dzieje... Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Kiedyś ide z kolegą przez miasto. I coś mnie nagle jebło od tyłu, z lewej strony. Myśle sobie- pewnie jakiś kozak z bara mnie sieknoł. Odwracam sie, a tu taki cymbał przewraca sie tym elektrycznym chujostwem. Na tym sie siedzi jak na sraczu (skuterze) i niemiał nawet jak sie osłonić. Tak bezwładnie opadał jak ostatnia łajza-jeszcze patrzyłem na niego tak ironicznie, że biedak mało niezapadł się ze wstydu pod ziemie :lol: Potem szybko wstał i ruszył ostro z kopyta odpychając sie nogami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Hehe dobre. 50 euro? To moze mi tez sprowadzisz :P. Mialbym do jezdzenia do szkoly - bilet miesieczny i tak musze kupowac. Tylko czy ja na to sie zmieszcze? Widzialem to w komisie to troszke male... Tak jakbym probowal na resoraku jezdzic ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Tak jakbym probowal na resoraku jezdzic :P.Dobrze to ujołeś. Bo w sumie na to wychodzi :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Ja jezdzilem na mini quadzie :] 50ccm 4t - po moim tuningu ( wybebeszeniu tlumika , Filtr stozkowy , wieksza dyszka w gazniku , ] nawet fajnie pomyka Najbardziej chcial bym sobie polatac na takim mini crossie w stanach jest to bardzo modne . Najbardziej mnie kusza gumy na tym motorku.. http://www.bikepics.com/pics/pics/loncin-l...pics-360007.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziafront Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 hormon smiesznie wygladasz na tym "bydlaku" :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Przyzwyczailem sie oglądać go jednak Na YZ ;) Szczegolnie pare metrow nad ziemią :) Bo na tym to wygląda jak by sie ten ,,Bydlak" Ciebie bał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gucio.motocyklista Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 O ile wiem to mozna takim jezdzic po drogach tyle ze nie moze miec licznika.(tak mi mowil wlasciciel takiego pierdzipęda) Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Heh dziwne :) Myslalem ze jednak bedzie ze powinien miec licznik ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Musze popytac czy znajomy jakis tego nie ma, albo czy w komisie sie nie dadza przejechac. Chetnie bym przytarl na winkielku takim sprzetem ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi