Bari Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Neony ... Heh przypomina mi to ubiegle wakacje :P Mi tam osobiscie neon (1!) sie podoba , ale zeby zrobic z moto jezdzacej choinki :-D Bo to juz naprawde wiocha :P Ale jak cos to juz zalecam doplacic i kupic jakies neony z prawdziwego zdarzenia , a nie te z allero zrobione z 2 diodek i dlugopisu :P No ale jak to moja polonistka powiada "De Gustibus Non Diskutante Es" (czy jak to sie tam pisze :P) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Święta tuż tuż :PWszystkie ozdoby trzeba umieć dobrać do motocykla - 4 niebieskie diody w komarku napewno wyglądają zabawnie... Co innego z głową ułożone lampki na goldwingu - mają jakiś tam styl (nie mój) ;) (czy jak to sie tam pisze ) De gustibus non est disputandum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Ja myslalem o porzadnym neonie (bialym lub niebieskim) naokolo lampy przedniej (okragla). Fajnie by moglo wyjsc. No i wlaczac oczywiscie tylko na specjalne okazje. Tylko zdalem sobie sprawy, ze to za duzo bedzie kosztowac i moze wyjsc WT. Kup sobie swiatlo ksenonowe - przynajmniej bedziesz mial dobry widok przed soba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 odebrałem neonki z alegro ALE CHU*JNIA kawałek jeba*ej gumowej rórki i dwie gó**no warte diudki ODRADZAM strzeście się tandety z allegro :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gucio.motocyklista Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Jeszce nigdy nie widzialem jakies gsxr600 itd z neonami Ja widzialem,ma takowe znajomy w ZX-7/6R(teraz nie pamietam) tyle ze nie sa to te z allegro tylko z prawdziwego znaczenia i mrugaące(niebieskie) i muszę powiedzieć ze wygląda super(moim zdaniem) ps.podobno teraz w modzie są kolorowe postojówki. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 podobno teraz w modzie są kolorowe postojówki. Teraz modne to sa samochody seryjne :-D :-D :-D . Sprobojcie znaleźć golfa bez tuninku ;) Co do neonów fajnie wyglada takie coś w dużym motocyklu. GL itp. to sa motocyle do tego typu pierdółek. Reszta w kąt (chociaż jeśli ktos potrafi zamontować z pomysłem to popieram) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 A zebys wiedzial ;) U nas to duzo jezdzi Golfów bez tuninku :) Ale jednym to jezdzi taki dziadek, a drugi to tylko stoi pod blokiem i rdzewieje :) Reszta to same WT :twisted: Pozdr. Magik 8) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 kawałek jeba*ej gumowej rórki i dwie gó**no warte diudki No i wiedzialem ze tak wlasnie bedzie :) No ale coz "prawdziwe neony" sa w cenie 60 zl i wyzej :? Ja za swoje 20 cm dalem 25Euro i moze nie swiecily az tak rewelacyjnie jak te nastepne wynalazki z allegro typu diodowe listwy ale przynajmiej jakos normalnie wygladaly i co najwazniejsze dlugo mi sluzyly ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 A gdzie mozna sie zaopatrzyc w takie z prawdziwego zdarzenia (bo tylko takie mnie interesuja)? Jesli chodzi o kolorowe postojowki to widzialem wiele samochodow z niebieskimi a moj tata ma zielone ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 www.skutercentrum.pl ;) Na mielochu tez chyba powinni miec , a za postojowke dalem 2,50 i tez jak narazie dziala :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_87 Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Jeszce nigdy nie widzialem jakies gsxr600 itd z neonami. Znajomy ma CBR1000RR i trochę diud założonych, ma to zrobione z głową, wiec naprawdę super wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtomek Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 ale co to za sens z motoru zrobić choinke no rozumiem załozyć białe kierunki czy podswietlić sobie zegary a nie wsadzać je gdzieś pod motorek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidor Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 mi tam podobają sie np. kierunki z diodami LED i do tego biały klosz :) Looz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziafront Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 mi tam podobają sie np. kierunki z diodami LED i do tego biały klosz Looz zgadzam sie to wyglada ciekawie ale jak czasami widze zdjecia na necie gdzie w skuterach sa"boskie :-D"neony to az sie szkoda ich robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidor Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 jedyną zaletą neonow do np. skuterow jest taka ze są tanie :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi