Mr.Maciek Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 z najwyższej półki można mieć za 5000złTo napewno nie jest najwyzsza półka. Ja widziałem takie rowery za 20 000zł!! 8O A mx i fmx to bardzo droga zabawa... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 To napewno nie jest najwyzsza półka. Ja widziałem takie rowery za 20 000zł!! A mx i fmx to bardzo droga zabawa... Pzdro boze sa i rowery po 30 000>Ale kamikaze chodzilo o dobry rower ktory juz do dhl bedzie dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 hehe, ja jestem bartlomiej i do mnei bartek wszyscy mowia Razzbartek to jest wlasnie bartlomiej a bartosz to jest calkiem inne imie :P tak samo jak ola i ala :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Zresztą to jest chyba najdroższy sport świata WinkFMX to nic w porównaniu z rajdami samochodowymi a o formule 1 ju znie wspomne eloelo napisał: hehe, ja jestem bartlomiej i do mnei bartek wszyscy mowia Razz bartek to jest wlasnie bartlomieja bartosz to jest calkiem inne imie Razztak samo jak ola i ala WinkAlbo Lech i Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Ej to jest temat o freestyle-u a nie czy imie bartosz to to samo co bartlomiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 j to jest temat o freestyle-u a nie czy imie bartosz to to samo co bartlomiejRozmowa jest po to, żeby nie dać ciała jak siec ktoś zapyta jak sie nazywa najlepsz Polski zawodnik FMX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manager Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Bartosz :D przyjechał poskakć do Gdańsk to mogłem sobie poogladać. No i jest efekt 100razy lepszy niz w TV. Teraz czekamy na backflipa, przyjdzie czas ze zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 przyjdzie czas ze zrobisadze ze do 2006 roku poczeasz i zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Dobra ale zobacz że wlatując do wody przy dużych prędkościach lub z wysokości jest to bardzo niebezpieczne. Bo jeżeli przy backflipie motocykl cie nakryje i wleci na ciebie pod wodą to skutek chyba może być nieciekawy. Zresztą to jest chyba najdroższy sport świata . Mój kumpel jeździ profesjonalnie na rowerku (DHL czy coś takiego) i mówił mi ze zajebisty rower z najwyższej półki można mieć za 5000zł. A jaki sprzęt mozna mieć za 5000zł w motocrosie? Chyba 2 pary ocieplanych skarpetek (joke) PozdroDHL to firma kurierska a nie dyscyplina sportu rowerowego :mrgreen: . Za 5000zł to mozna miec przecietny sprzet do DH. Zeby ostrzej polatac to 10000zł niewyjete (mowie o uzywkach), ale za tylko to juz jakies fajne Norco sie wyrwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 wrobel51 napisał: eloelo napisał:hehe, ja jestem bartlomiej i do mnei bartek wszyscy mowia Razz bartek to jest wlasnie bartlomieja bartosz to jest calkiem inne imie Razztak samo jak ola i ala Wink Albo Lech i Leszek Muszę oponować. Bartoszów i Bartłomiejów ci pod dostatkiem wśród moich znajomych i jedni i drudzy są zdrobniale Bartkami.Lech i Leszek owszem jednak do Lechów często się mówi Leszek w formie zdrobnienia. Jakoś tak sięprzyjęło.Natomiast Aleksandra i Alicja mają tylko podobne zdrobnienia i chyba nikt ich nie myli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 co wy gadacie że w FMX chodzi o pieniądze. na pewno jest to tańszy sport niż motocross czy enduro i to jest chyba oczywiste :Ddo tego FMX możesz uprawiać na własnym polu za domem, wystarczy tylko usypać górke i zbudować rampe. motocykl sie raczej nie zużywa bo nawet nie pracuje w błocie czy kurzu, a silnik wcale nie dostaje po dupie.a nawet od biedy za te 5000zł można mieć dobry motocykl do FMX tylko trzeba w nim zawieszenie oddać do tuningu i masz profesjonalny motocykl FMX na którym da sie zrobić backflipa tak samo jak na nowiutkiej RM 250 pastrany.A jeśli chodzi o basen z gąbkami - Ogłaza nie ma basenu a jakoś sobie radzi. W USA też wielu zawodników trenowało bez basenu i wysoko zaszli.Więc nie wiem skąd wam sie wzieło to że FMX jest tak mało popularne w Polsce. Według mnie powodem tego jest to, że po prostu większość osób sie tego boi i mimo że jeżdżą bardzo dobrze na motocrossie to na przykład nigdy by nie puścili kierownicy bo to do niczego niepotrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 A powiedzcie mi jakie zmiany zachodzą w zawieszeniu czy całe zawieszanie nowe specialne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 A powiedzcie mi jakie zmiany zachodzą w zawieszeniu czy całe zawieszanie nowe specialne ?Poprostu zawiecha jest tuningowa twardsze sprężyny i chyba z lepszego stopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Tuningowe zawiasy to maja Ci lepsi zawodnicy. na Polskie realia i umiejętności powinno starczyć seryjne ale dobrze wyregulowane zawieszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 13 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 mam nadzieje ze temat bedzie dalej sie rozwijal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi