Strzalek Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Pozatym wiekszosc ludzi w taki sposob porownuje zawias ze siada na moto, pobuja sie troche po czym komentuje: "Jakie beznadziejne zawieszenie, miekkie jak glupie musi dobijac", a to ze chodzi miekko na postoju to wcale nic nie znaczy. Jak Ci sie w Sendzie troszke skurcza zawias przy jezdzie w terenie to beznadziejnie bo wykorzystujesz malo skokuNiestety też znam takich ludzi. Jak usiądzie na Sxa to ówi o kurde ale miękki, czemu sobie nie utwardzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Kumpel ma RX i mu tak lata zawieszenie(dobija do końca mu) a moje ładnie troszke sie skurcza....Tyle powiem to niech zmieni olej i simeringi.... . Akurat rx zaraz ( albo razem? )po hm ma najlepsza zawieche z 50'tek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Akurat rx zaraz ( albo razem? )po hm ma najlepsza zawieche z 50'tek. Dopiero po HMie. RX ma tak samo jak BETA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 tak czytalem sobie o sendzie na skutery.net... i trafilem na cos takiego :1. Gaźnik Polini 21mm, wydech Metrakit Thrower, cylinder Polini Evo 72ccm aluminium. Motor jest bardzo elastyczny, na niskich obrotach motorower jedzie w miarę spokojnie, lecz gdy zacznie się wkręcać jest ciężki do opanowania.- v-max 121km/h- przyspieszenie 0-50km/h ok. 4s- przyspieszenie 0-80km/h ok. 6s- przyspieszenie 0-121km/h ok. 9s ze po zalozeniu tych czesci osiagi beda takie... mozliwe ? 8) bo juz sam zwatpilem :D http://www.skutery.net/motocykle.asp?id=154&strona=2 Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Ja byłem pasażerem sendy z większym cylindrem i paroma pierdółami i we 2 jechaliśmy 100. Senda ma potencjał, tylko trzeba mieć fundusze :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXC rider Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 moja senda bez zadnych modyfikacji jechala na orginalnych zabatkach z gory :D 110km/h 8) byl to rocznik 2000, podobno te nowsze mialy mniejszy v-maxpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 jakiś wałek jest żeby senda do 120km/h miała 9s Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 moja senda bez zadnych modyfikacji jechala na orginalnych zabatkach z gory 110km/hZauważ, że licziki sendy też troche zawyżają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 moja senda bez zadnych modyfikacji jechala na orginalnych zabatkach z gory :D 110km/h 8) byl to rocznik 2000, podobno te nowsze mialy mniejszy v-maxpozdro Te z 2000 roku to były najlepsze modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Strzalek_t napisał:_krisss napisał: Strzalek_t napisał: Chodzi o jego prace - czyli kiepsko wybiera i jest mało sztywne Kumpel ma RX i mu tak lata zawieszenie(dobija do końca mu) a moje ładnie troszke sie skurcza....Tyle powiem to nie wiem z jak rozwalonym RXem musialeś to porównywać. Normlanie chodzacy zawias w RX zjada tego w sendzie. Pozatym wiekszosc ludzi w taki sposob porownuje zawias ze siada na moto, pobuja sie troche po czym komentuje: "Jakie beznadziejne zawieszenie, miekkie jak glupie musi dobijac", a to ze chodzi miekko na postoju to wcale nic nie znaczy. Jak Ci sie w Sendzie troszke skurcza zawias przy jezdzie w terenie to beznadziejnie bo wykorzystujesz malo skokuNie róbcie ze mnie idioty ze nie wiem jak testowac moto...Nieraz jak w terenie śmigaliśmy to słyszałem jak mu zawieszenie sie składa i stuka.(ale wymieniał już simeringi i olej w zawieszeniu)No troszke jest dobita ale mimowszystko niepowinno sie składać tak zawieszenie Ja byłem pasażerem sendy z większym cylindrem i paroma pierdółami i we 2 jechaliśmy 100. Senda ma potencjał, tylko trzeba mieć fundusze O_L_O Zgadzam się z tobą w zupełności!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaff Opublikowano 26 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 też bym chciał wiedzieć czy to możliwe żeby 80ccm jechała do 120km/h w 9 s : 8O 8O i tak bym takiej sendy niechciał bo by spalała z 9litrów :roll: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Nie róbcie ze mnie idioty ze nie wiem jak testowac moto...Nieraz jak w terenie śmigaliśmy to słyszałem jak mu zawieszenie sie składa i stuka.(ale wymieniał już simeringi i olej w zawieszeniu)No troszke jest dobita ale mimowszystko niepowinno sie składać tak zawieszenie Brak oleju= brak tłumienia= miekkie zawieszenie= g*wno nie pracaTakze wszystko sie wyjasnilo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anker Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 mam 155cm i na sendzie od kolegi sięgałem jedną nogą,ale siedziałem i wcale mnie nie przewracała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 W jakim celu odkopałeś temat z przed paru lat taką wypowiedzią? Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 :icon_exclaim: :icon_exclaim: Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi