misiek775 Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 bez problemu bedzie pasowac ale ponoc od tego scina klinMoim zdaniem to klin nie ma nic wspólnego z głowicą Ja mialem taki zestaw w simku (cylinder 60, glowica 50) i zrobilem ponad 9 tys na nim i chodziło elegancko. Sprzęta sprzedalem i z tego co widzę koleś caly czas na nim smiga. Zadnej uszczelki nie dawałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Pasuje bez problemu,jednak to nie to saamo co orginalny niemiecki komplet za 600zl :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmek Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Pewnie ze moga, ale nie musisz nic gwintowac wystarczy ze cos takiego kupisz: http://www.tedi60.bazarek.pl/opis.php/tid,40426/ dobra wimy juz ze cylinder 60 cm pasuje bez problemu ale czy ktoś wie na czym polega ten zestaw do cylindrów jak sie go montuje itd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 jest tam taka redukcja ze ta nakretke nakrecasz na stary gwint i na tej nakretce jest nowy gwint i normalnie wszystko przykrecasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmek Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Mam pytanko dlaczego ta redukcja mi spada z cylindra czyzbym miał juz zamocno gwint zerwany? (redukcje kupiłem w zwykłym sklepie) P.S.http://www.tedi60.bazarek.pl/opis.php/tid,40426/I co to jest pierwsze od prawej stronie (na zdjeciu przedmiotu nie mowie o nakretce ani redukcji) Edytowane 6 Maja 2006 przez Szmek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi