galaff Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Siemka, chciałbym sie zapytać ile można dostać odszkodowania za wyciętą śledzione (niewiem czy całą) bo kolega miał wypadek. Chodzi też o to że sprawa nie została zgłoszona na policji. Więc ile można dostać tak ok. (chodzi jeszcze do gimnazjum) ?? Wiem że dostaje sie 8k zł za śmierć, hyhy... Ps. On chce kupić za to motorek :twisted: Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Wiesz co, sadzac z wieku pozostaw temat jego rodzicom lub adwokatom, to naprawde zbyt gruby temat zeby go wyjasnic w poscie na 4um. Wiem że dostaje sie 8k zł za śmierć' date=' hyhy... [/quote']Hyhy 8O Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaff Opublikowano 6 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Chodzi mi tylko o to żeby ktoś tak na oko powiedział ile można za coś takiego dostać :D czy ktoś taki był w podobnej sytuacji...kolega po prostu nie wie czy myśleć nad kupnem motorka czy nie.pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunch Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Niech kolega zacznie myslec nad zmiana kolegi (hyhy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozi Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Na forum pzu lub nfz z tym :-D Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Siemka' date=' chciałbym sie zapytać ile można dostać odszkodowania za wyciętą śledzione (niewiem czy całą) bo kolega miał wypadek. Chodzi też o to że sprawa nie została zgłoszona na policji. Więc ile można dostać tak ok. (chodzi jeszcze do gimnazjum) ?? Wiem że dostaje sie 8k zł za śmierć, hyhy.Ps. On chce kupić za to motorek Z góry dzięki..[/quote'] :D A ja myslalem że mnie juz nic w zyciu nie zdziwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 gdzie ten swiat zmierza....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaff Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 ehh... widze że nikt mi sensownie nie odpowie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 ehh... widze że nikt mi sensownie nie odpowie Rolling Eyes bo zadajesz idiotyczne pytanie , wszystko zalezy od okolicznosci, ubezpieczyciela i jeszcze mowisz ze policji nie bylo a to tez chyba zmienia postac rzeczy. Piszesz ze stracil "chyba cala" sledzione , no to sie zastanow .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olej_MPK Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Ale, że jak? Ten wypadek spowodował kolega czy ktoś inny? Kolega ubezpieczony w Szkole? Jaki wypadek? Miałem podobną sytuacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaff Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 hmm... wina jest po obu stronach, ponieważ kolega jechał na rowerze w nocy bez świateł i samochód w niego wjechał. Sprawa nie została zgłoszona. Jest on ubezpieczony w szkole !pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olej_MPK Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 No ok, ale jak go w szpitalu przyjeli to musiał coś powiedzieć, przeczież nie powiedział, że z łóżka spadł... Jak jest ubezpieczony w szkole to wysokość przyznanego odszkodowania zależy od "długości chorobowego" tzn. od dnia wypadku do dnia w którym skończy leczenie + obrażenia jekich doznał - na te dwie rzeczy patrzy firma ubezpieczeniowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Ps. On chce kupić za to motorek Z góry dziękiChyba jednak powinno być ograniczenie wiekowe na tym Forum :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Chyba jednak powinno być ograniczenie wiekowe na tym Forum a może jakieś testy psychologiczne?? :idea: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 może jakieś testy psychologiczne?? Chyba też :-D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi