siwypfk Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 co by nie zaczynac z nowym tematem tak chciałem sie dowiedziec ile mogą kosztowac nowe filtry powietrza i oleju do inruza 800?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpa Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 a ja bym brał Hondę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 siwypfk-> filtr oleju najtańszy 23 PLN a filtr powietrza 65 PLN (ale chyba za sztukę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Hmm Pompka ale mowisz o cenach gdzie?? nie dam ciała jak kupie w suzuki ?? bo nie wiem czy nie wiem ile tam krzyknąą a dlatego tam bo niedaleko mam :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 ...dlatego tam bo niedaleko mam... Te poeta ;) Ceny wziełem z katalogu Larssona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 no własnie i w larsonie nie ma samych uszczelek pod głowice a mi potrzebne tylko one.. :? a komplet 420 zł :? :? , nie wiem czy dostane moze jak zadzwonie do suzuki gdzies albo w jakims servisie by mieli same uszczeliki pod głowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 W Larssonie też da sie kupić oszczególne uszczelki a nie tylko komplet. Zadzwoń do Olek Motocykle. Jak zrobisz u niego większe zamówienie to dostaniesz jakiś rabat. A tak nawiasem mówiąc to po oc Ci uszczelki pod głowicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 a podasz nr Pompka?? no potrzebne mi są bo bede raczej ropoławiał silnik , pozostałe praktycznie mam :twisted: tylko z tymi pod głowice problem , gdyby nie były za drogie to bym sie pobawił , bo przeciez na starych nie złoze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 http://www.olekmotocykle.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 THX [ Dopisane: 09-12-2005, 15:05 ]no i dzwoniłem tam tez nie mają :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eda Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 kilervirago-wybieraj honde.mam akurat do sprzedaniA.Możesz wpaść i zobaczyc.Jesteśmy ziomkami.Sprzęt bardzo dobry.ACE 96 r.nie jestem handlarzem,to mój sprzęcik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gothcrust Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 No ba, cóz za pytanie...INTRUDER! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB4 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Tez bym wybrał Intrudera. Cały czas zbieram na VS 1400. Najladniejszy chopper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi