ADRiN Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 w raz z kuzynem kupilismy razem dla niego aprilie rs 125 sprowadzona była z szwajcari byłem pewien ze da się ją w jakis sposób odblokować lecz napotakalem problem i niewiem w tej chwili jedzie 140 max powiedzcie mi jak to gówno odblokowac jest to rok 1996 zdjęcie poniżej od strony tłumika. http://img90.imageshack.us/my.php?image=pi...pict00079cp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 zrobić wydech przelotowy :D "otwierasz" ta puszke wywalasz wszystko ze srodka dajesz rurke hmm troche mniejsza niz srednica zlotowki (chociaz moze byc taka sama) robisz w niej bardzo duzo dziur laczysz z wylotem dyfuzora (patrzysz czy tam nie ma zadnej zwezki) rurke owijasz welna mineralna calosc skladasz spawasz i jest (tak to chyba powinno wygladac. Poza tym sprawdz dyfuzor tam jest prosciej tzn. odkrecasz go przecinasz wywalasz wszystko ze srodka spawasz i zakladasz. to tyle z mojej wiedzy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 eee... a nie prościej jakiś markowy wydech? :roll: ADRiN bez paniki :D wkręca się na max obroty? jakie są zębatki? jakie są gumy? do 140 elegancko i 'staje' a czuć, że może, czy do 140 już ciężko dochodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADRiN Opublikowano 6 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 NIe wkręca sie na 10tys obrotów tył gume ma 150 a zębatki niewiem ale z tego co wiem powinien iść jakies 160 170 a idzie zaledwie 140 z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evolis Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 160-170 powinien isc. Ap moze byc zblokowana na zebatkach, module i wydechu. Zebatki to przod 16, tyl 39 lub 17 i 40 dla odblokowanej. Jezeli nie ma spawow na komorze rozpreznej wydechu to jest blokada na wydechu. Jakie obroty sa przy 140? Polecam przestudiowac www.125.pl, sa zdjecia jak odblokowac. pozdro ad. z tego co widze na zdjeciu to wydech jest strasznie kosmiczny, to jest przerobka na cichszy albo nie wiem, ladniejszy? Tlumik jest od skutera a komora nie wyglada tak jak w mojej apie (rocznik ten sam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADRiN Opublikowano 6 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 nie działa ten link !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 http://www.125.pl/ Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 co to za wydech? samoróbka czy od jakiegos innego sprzeta? zrób dokladne zdjęcie dyfuzora Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi